NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O IZDAJI! Vesna Dedić ne može više da krije prevaru, a svi su mislili da je zadovoljna 16:20 Vip 0
SANJA KONAČNO OČI U OČI SA VESNOM DEDIĆ Voditeljka se slomila i otvorila dušu pred koleginicom, nije mogla da suzdrži suze 14:12 Vip 0
Ermin Biberović VESNA DEDIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Hvala onima koji su me povredili, i pravili spletke otvorili su mi vrata novog i lepšeg života! 21:39 Vip 0
Vesna Đorđević MOJA ŽENA JE SVAKI DAN PLAKALA NA PLAŽI Milan Kalinić ispričao neverovatnu priču sa letovanja 21:55 Vip 0
Vesna Đorđević AKO VAS NEKO PREVARI I OSTAVI BUDITE ZAHVALNI Vesna Dedić promovisala novu knjigu, pa progovorila o ljubavnom životu 21:30 Vip 0
Ermin Biberović U OVOM LUKSUZU ŽIVI VESNA DEDIĆ Svaki kutak ostavlja bez daha, sve uređeno po poslednjoj modi! (FOTO) 21:36 Vip 0
Alo/M.Đ./A.J. ŠOKANTNO PRIZNANJE Vesna Dedić otkrila detalje koje niste znali o njoj: Gledam rijaliti, nemam ništa protiv toga! 21:57 Vip 0
Story/Alo/E.B. NOVI DEČKO VESNE DEDIĆ OSTAVLJA BEZ DAHA IZGLEDOM Jako je uticajan i moćan, a sada isplivale i zajedničke fotke, voditeljka sija u njegovom zagrljaju! (FOTO) 10:07 Vip 0
Alo/E.B. BIVŠEG MUŽA VESNE DEDIĆ SVI ZNAMO Bila je potpuno slomljena zbog njega, a konačno otkriveno kakav je otac bio njenoj ćerki! 22:20 Vip 2
Alo/V.Đ. PLAŠILA SAM SE POROĐAJA I MAJČINSTVA Vesna Dedić otkrila detalje iz privatnog života 12:38 Vip 0
Alo/E.B. PRVI PUT JE VIDIMO Ova lepotica je ćerka Vesne Dedić, svih ovih godina je strogo čuvala i krila (FOTO) 22:00 Vip 0
Telegraf/Alo/E.B. VESNA DEDIĆ NE ĆUTI VIŠE O SANJI MARINKOVIĆ: Nikad joj neće oprostiti, konačno razvezala jezik! 11:34 Vip 0
Story/Alo/E.B. VESNA DEDIĆ ZAJECALA NA SAV GLAS: Njene potresne reči kidaju dušu, nije mogla više da ćuti! 23:00 Vip 1
Alo/N.D. "NEMAM MU*A DA SE ROKNEM IZ PIŠTOLJA, TO RADIM POSTEPENO I MANJE BOLNO" Bane Vidaković nikad iskrenije o bolesti zavisnosti 17:40 Vip 0
BlicTV/Alo/M.K. NIKADA NIJE UZELA USISIVAČ U RUKE Vesna Dedić iskreno o ćerci, a onda je otkrila i kako se to zdravo hrani 22:30 Vip 0
Alo/M.K. OČARALE SU SVE Neda Ukraden i Vesna Dedić u nikad lepšem izdanju na sajmu knjiga, a redovima nije bilo kraja 21:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
OGLASIO SE KADIROV NAKON NAPADA NA PRESTONICU ČEČENIJE Evo kakvu osvetu sprema za Ukrajinu 12:43 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 12:51 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42