SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO! Voditelj i pevačica žestoko zaratili: "Ti si sebi dao za pravo da me pljuješ u emisiji" 16:25 Vip 0
MAJKA MILANA MILOŠEVIĆA U BOLNICI! Voditelj zabrinut za njen život, nalazi se u šok sobi, evo u kakvom je stanju! 21:59 Vip 0
KAKO MILJANA MOŽE DA BEŽI KAD HOĆE? Produkciji postavljeno direktno pitanje o Kulićevoj, ovo je odgovor! 12:05 Vip 1
"NEPOKRETNA JE, MOGLA JE DA UMRE SVAKOG TRENUTKA" Milan Milošević objavio fotografije sa majkom koja je operisana i sve rasplakao (FOTO) 11:15 Vip 0
"DANAS ĆE BITI PREBAČENA..." Milan Milošević otkrio u kakvom je stanju njegova majka nakon operacije (FOTO) 11:10 Vip 0
''HITNO JE OPERISANA, MINUTI SU JE DELILI OD SMRTI'' Oglasio se Milan Milošević, uplašen za život majke Rajke, sinoć preživeo pakao 11:34 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ SLOMLJEN ZBOG MAJKE Obratio joj se potresnim rečima: Pobedi još sada! (FOTO) 08:15 Vip 0
EVO OD ČEGA BOLUJE MILAN MILOŠEVIĆ! Voditelj otvorio dušu i priznao srceparajuće detalje, poznato u kakvom je stanju 18:45 Vip 0
VODITELJU PINKA JAVILI DA MU JE MAJKA UMRLA Hitno završio u bolnici nakon stravičnih vesti, nastala opšta drama! 08:10 Vip 0
NEVIĐENA SPLETKA NA PINKU Voditelj dobio hitno obaveštenje, nastao karambol u programu uživo (VIDEO) 09:30 Vip 0
"MEŠA TABLETE I ALKOHOL" Voditelj izrekao stravične tvrdnje o Miljani Kulić, brutalna svađa u uživo programu! (VIDEO) 22:45 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA MILANA MILOŠEVIĆA U EMISIJI UŽIVO Uputio žestoke reči pevačici, muk u studiju! 19:50 Vip 0
VODITELJ PINKA ZASKOČIO TAKMIČARA U PROGRAMU UŽIVO! Ovakve scene na televiziji do sada nisu viđene, gledaoci u neverici (VIDEO) 13:00 Vip 0
OD MALENA VOLEO DA SE OBLAČI U PEVAČICE! Majka Milana Miloševića otkrila kakav je bio u detinjstvu, a i zašto uvek pozdravi Milicu Mitrović 07:59 Vip 0
VODITELJ PINKA POKAZAO PRAZNIČNU TRPEZU Ovako obeležava Badnji dan, sve je kako običaji nalažu (VIDEO) 09:40 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ O SUROGAT MAJCI "Počeo sam da razmišljam o tome kada je Marija Šerifović dobila sina" 13:20 Vip 0
VODITELJ PINKA OPTUŽEN DA LAŽE! Haos u emisiji uživo, o ovome je brujao čitav region: "Još jednu reč progovori, bićeš...." (VIDEO) 11:43 Vip 0
SMRT U DOMU MILANA MILOŠEVIĆA! Voditelj Elite teško podnosi gubitak, javno se oprostio rečima: ''Toliko svega smo prošli zajedno'' 16:27 Vip 4
SUZE RADOSNICE MILANA MILOŠEVIĆA! Snimio majku kako hoda na štakama nakon mnogih operacija 17:59 Vip 0
"SVE MI JE ZABRANJENO, DVA MESECA SAM U HAOSU!" Milan Milošević se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, otkrio sve detalje! 20:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0