"JEDVA SAM PREŽIVEO, IMAO SAM TEMPERATURU 42" Milan Milošević otkrio detalje zdravstvenog stanja, pa pomenuo intimne odnose: "Zakačio sam bakteriju" 22:45 Vip 1
"POČELA JE BORBA ZA ŽIVOT, UZ POMOĆ APARATA..." Milan Milošević progovorio o teškom stanju: "Otežavajuće je..." 16:15 Vip 0
PRODUKCIJA ZVANIČNO OPOMENULA MILANA MILOŠEVIĆA Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi 21:45 Vip 0
"NAKON 236 DANA...." Milan Milošević se hitno oglasio i saopštio važne vesti o svojoj majci 19:32 Vip 0
"IMAO SAM ODNOSE SA POLA ESTRADE" Voditelj Pinka priznanjem zaprepastio javnost: "Ne daj Bože da kažem sa kim sam sve opštio" 12:30 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ HITNO PRIKLJUČEN NA INFUZIJU Haos pred početak Elite 9, izustio je samo ovo 12:00 Vip 0
VODITELJ PINKA PRIKOVAN ZA KREVET Bolest ga je potpuno slomila, evo kako izgleda i sa čime se suočava (FOTO) 09:10 Vip 0
"ČUO SAM DA JE IMALA PSIHIČKIH PROBLEMA" Voditelj otkrio u kakvim je odnosima sa Slavicom Ćukteraš 06:00 Vip 0
STRAVIČNE PRETNJE NA PINKU Voditelju rečeno šta će mu se desiti kada izađe iz studija, gledaoci zanemeli! 18:40 Vip 0
SKINUO SE I ŠOKIRAO JAVNOST! Voditelj priznao da je spavao sa pola estrade, a sada isplivale njegove intimne fotke 22:00 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ ULAZI U ELITU 9, A EVO KO DOLAZI NA MESTO VODITELJA Isplivale nove informacije, ovo niko nije očekivao! 16:20 Vip 0
ON DOBIJA NAJVEĆI HONORAR IKADA U RIJALITIJU! Voditelj kog svi obožavaju ulazi u Elitu 9, potvrdio sve, od cifre će vam se zavrteti u glavi 12:15 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ U BUDVI SA OVIM MUŠKARCEM! Noći lude, dani na plaži, ne razdvajaju se! (VIDEO) 22:50 Vip 0
"IMAO SAM ODNOSE SA POLA ESTRADE" Milan Milošević priznanjem zaprepastio javnost: "Ne daj Bože da kažem sa kim sam sve opštio" 13:30 Vip 3
PUČE TIKVA! Milan Milošević u lajvu saopštio da je omiljeni par Elite 8 raskinuo, nastao muk u studiju (FOTO) 12:30 Vip 0
"KOLIKO SI DUGO IGRALA OKO ŠIPKE?" Milan Milošević raskrinkao Aneli Ahmić, pokazao i fotografije, sve se jasno vidi (FOTO) 07:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46