Alo/A.M. MILANU MILOŠEVIĆU PREMINULA SESTRA Voditelj slomljen od bola: Duša mi plače (FOTO) 14:56 Vip 0
Alo/N.S. SKANDAL USRED EMISIJE! Neca polio voditelja jogurtom, odmah reagovala produkcija, usledila žestoka kazna (FOTO) 20:35 Vip 0
Alo/Đ.M. VODITELJ ISPOLIVAN U PROGRAMU UŽIVO Neviđeni karambol u Beloj kući, momentalna kazna za zadrugara 11:15 Vip 1
Alo/Đ.M. VODITELJ GRCAO U SUZAMA Milan Milošević se slomio nakon zadrugarkine bolne ispovesti, muk u Beloj kući 09:29 Vip 0
Alo/M.K. NECA GA JE SMIRIO Jelena Golubović stala na njegovu stranu, pomenula i Kristijana 00:25 Vip 0
Alo/M.K. MILAN UNEO INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA Voditelj u programu uživo obelodanio sve, zadrugari zanemeli od šoka (VIDEO) 12:10 Vip 0
Alo/A.J. IZLANUO SE UŽIVO U PROGRAMU Milan Milošević otkrio tajnu iz ugovora mnogih zadrugara 19:15 Vip 0
Alo/A.J. REČI KOJE JOJ JE POSVETIO RASPLAKALE SVE Voditelj Zadruge objavio fotografiju sa majkom, pa dirnuo svojom porukom (FOTO) 20:00 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKULARNU ZADRUGU 6 Dušica oduzima dah, a detalj u Šimanovcima su svi zapazili i ostali bez teksta (VIDEO) 20:29 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA OSVAJA PRVO MESTO U ZADRUZI 5?! Mujićeva otkrila strogo čuvanu tajnu, javno obelodanila šta joj je Milan obećao, isplivao snimak (VIDEO) 08:45 Vip 5
Alo/A.j. MI SLUŽIMO ZA TO Stanija priznala da li je sramota što je deo javne scene zbog Zadruge, a onda je Milan pecnuo ovim pitanjem 20:45 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Milan Milošević usred emisije razotkrio dugo čuvanu tajnu Jovane Misice, ona uspela da izusti samo ovo 16:59 Vip 0
Alo/Đ.M. SEDEĆEŠ OVDE DESET GODINA! Brutalna svađa Mensura i voditelja u programu uživo, spomenuo nacionalizam, Milan doživeo pomračenje (VIDEO) 12:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ZBOG RIJALITIJA STE DEO JAVNE SCENE SRBIJE Sanja Marinković ponizila Milana Miloševića, Staniju i Jovanu Ljubisavljević, skandal u emisiji! 19:25 Vip 3
Alo/Đ.M. OTKRIVEN TAČAN DATUM FINALA ZADRUGE 5 Voditelj se slučajno izlanuo i to u programu uživo, došlo je do velikih izmena, a evo i šta je u pitanju 10:15 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. MILJANA IZGUBILA NA SUĐENJU Stigla presuda, Kulićeva mora da iskešira ozbiljnu svotu novca bivšem zadrugaru zbog haosa u rijalitiju 15:00 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. TRUDNOĆA U ZADRUZI JE LAŽNA! Stravične optužbe na račun Viktorije i Marka, upleten i voditelj, pojavio se snimak koji sve govori (VIDEO) 10:51 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0