"DUŠKO SE TUKAO NA SPLAVU ZBOG PROSTITUTKE" Pevačica otkrila detalje užasa: "Zvala sam indijanca da mu pretim" 12:25 Vip 0
NIKA TOŠIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JE JELENA PROGOVORILA O KOŠARKAŠU Karleušina naslednica ima jasan stav o maminoj ljubavi! 10:50 Vip 0
KARLEUŠA SE SASTALA SA LJUDIMA IZ METE Instagram profil nije uklonjen zbog peticija, evo šta su dogovorili: "Bili su šokirani" 09:33 Vip 0
"OGADILA MI JE TO OTKAD JE POČELA..." Jelena Karleuša brutalno o Milici Pavlović, uputila i psovku! 09:00 Vip 0
EVO KOLIKO JE ZAPRAVO NIKOLA JOVANOVIĆ MLAĐI OD KARLEUŠE Pevačica progovorila o ljubavi sa košarkašem, a jedan detalj iz njegove biografije svima promakao 22:47 Vip 0
JELENA KARLEUŠA PRIZNALA VEZU SA KOŠARKAŠEM? Pevačica više nema šta da krije: "Provodimo lepe trenutke" 22:20 Vip 1
"KINESKA KOPIJA JELENE KARLEUŠE" Hrvatska pevačica iskopirala pop divu, na mrežama je žestoko napali! 14:20 Vip 0
"GOVORIO MI JE DA TREBA DA SE UBIJEM" Jelena Karleuša otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem! (VIDEO) 08:40 Vip 0
"KARLEUŠA ME JE URNISALA UVREDAMA" Pevačica nakon mnogo godina otkrila šta se dešavalo u "Zvezdama Granda"! 08:00 Vip 0
"SVAKA ŽENA U SRBIJI TREBA DA BUDE ZA VUČIĆA" Karleuša istakla zalaganje predsednika i značajnost Alimentacionog fonda: "Ja od države nisam dobila ni pelene" 11:08 Vip 12
VLAHOVIĆ RAZOTKRIO JELENU KARLEUŠU Ovo se dešavalo u njenom domu: "Svidelo joj se, nije zahtevna" 12:35 Vip 0
PEVAČICA POTKAČILA KARLEUŠU! Niko se nije nadao ovakvoj reakciji: "Moram da budem iskrena..." 21:20 Vip 0
PRIŠAO JE MOJIM ĆERKAMA I REKAO: "ĆAO, JA SAM BIVŠI MUŽ VAŠE MAME" Jelena Karleuša ne može više da ćuti, u šoku nakon situacije koja se desila 19:45 Vip 0
PEVAČ GODINAMA PODRŽAVAO KARLEUŠU, A SAD JOJ JE OKRENUO LEĐA? "Treba da se vrati sebi, zviznula se opasnim..." 16:30 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ U KOLIMA SA JELENOM KARLEUŠOM Pojavio se snimak, na mrežama nastao haos, pogledajte šta radi (VIDEO) 08:50 Vip 0
KARLEUŠA SE "SLOMILA" NA BINI Završila u suzama zbog ovog prizora, ponovo oborila sve rekorde posećenosti (VIDEO) 11:20 Vip 0
BRANKO BABIĆ OBJAVIO SNIMAK JELENE KARLEUŠE U ODŽACIMA O njegovom potezu priča cela Srbija (VIDEO) 09:59 Vip 0
BOSANAC I KARLEUŠA PREKINULI SVAKI KONTAKT Jedini joj je prišao na Sašinoj sahrani, a ovo je prava istina o njihovom odnosu, pevačica ne želi da ćuti 08:09 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0