KAKO DA FARMERKE NE IZBLEDE? Potopite ih u vodu na sat vremena i biće kao nove uz ovaj 1 sastojak 13:33
MA KAKVE BURME I TETOVAŽE Lana del Rej se ovako mužu zaklela na večnu ljubav, zumirajte da vidite originalan detalj 21:35
KADA SU MI SE PODERALE FARMERKE, ZNALA SAM KO ĆE MI POMOĆI Ona se odmah bacila na posao, a ovaj detalj nisam očekivala 21:30
DA LI ZNATE ČEMU SLUŽI DŽEP NA FARMERKAMA? Zbog ovoga su kauboji obožavali Levi’s teksas! 18:00 Razonoda 0
SAKRIVAJU STOMAK I IZDUŽUJU FIGURU U ovim farmerkama ćete izgledati fenomenalno, momentalno podmlađuju 17:02
OVAJ DŽEMPER I FARMERKE SU PROVERENA KOMBINACIJA Nabacite ih na sebe kada ne znate šta da obučete, ima da zablistate za čas 15:50
OVE FARMERKE SU NAPRAVILE REDOVE U PRODAVNICAMA Ležeran komad sada izgleda mnogo elegantnije, a sve zahvaljujući sitnim detaljima 11:40
TAMNE FARMERKE VIŠE NEĆE IZBLEDETI NAKON PRANJA Žene masovno primenjuju ovaj trik i provereno radi 11:02
OVE FARMERKE NIKADA NE IZLAZE IZ MODE Pouzdan model koji ćete nositi tokom cele godine, fenomenalan kroj sakriva sve nedostatke 08:35
BRUTALNE FARMERKE KOJE SE UKLAPAJU UZ SVE Izdužuju figuru, sakrivaju stomak, a najbolje se kombinuju uz ovaj komad 18:30
,,RUŽNE" FARMERKE SU PONOVO U MODI U njima se jedva diše, ali zato ćete izgledati mršavo kao Kejt Mos, vizuelno izdužuju figuru 17:33
OVAJ AUTFIT MORA DA IMA SVAKA ŽENA Dva komada apsolutno dominiraju jesenjom modom, stoje kao saliveni i prikrivaju nedostatke 11:35
TRIK SA SIRĆETOM I SOLJU Evo kako da crne farmerke dugo izgledaju kao nove a da ne izblede 13:14 Razonoda 0
FARMERKE PLATILA 19.000 EVRA Ne verujete, evo koliko je baš previše novca za taj odevni predmet 17:48
KONAČNO SU STIGLE U SRBIJU! Ove farmerke žene mesecima čekaju, u njima struk izgleda uže, a noge mnogo duže 11:35
KEJTI HOLMS IZGLEDA KAO LUTKA U OMRAŽENIM FARMERKAMA Mamila poglede u uskom modelu, a majica nije ostavila ništa mašti na volju 11:00
OVAJ MODEL FARMERKI USKORO ĆE PREPLAVITI ULICE SRBIJE Svi ih traže jer izdužuju figuru, a možete da ih nađete za 2.500 dinara 18:28
FARMERKE DŽEJ LO SU SVE ŠTO VAM TREBA OVOG LETA Savršeno stoje ženama sa oblinama, stanjuju struk i kriju višak kilograma 17:23
ČEMU SLUŽE METALNE NITNE? Imaju ih sve farmerke ali mnogi ne znaju njihovu svrhu, nisu samo lep detalj 20:03
FARMERKE KOJE ĆETE OBOŽAVATI Krisi Tajgen pozirala u fantastičnom modelu, stoji apsolutno svim ženama 21:30
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46