CCC, JETRVICE, JETRVICE... JEDNA POTKAČILA DRUGU? Megan Markl podsetila na podrugljiv nadimak Kejt Midlton, svi joj se smeju 22:01
KEJT OTKRILA DOSAD NEPOZNAT DETALJ O LEČENJU RAKA"Povezala sam se s ovim, neverovatno mi je pomoglo!" 10:31
FOTOGRAFI SU SNIMILI POSLEDICE KOJE JE RAK OSTAVIO NA NJENOM TELU Kejt Midlton se doterala za izlazak, ali ovo nikome nije promaklo 12:11
ZBOG NOVE FRIZURE KEJT MIDLTON FRIZERSKI SALONI SU KRCATI Masovno će se nositi u 2025-oj, a i Srpkinje su odlepile za njom! 22:05
OVO JE CEO SVET ČEKAO! Kejt Midlton progovorila o raku: "Spolja svima deluje da sam se izlečila, ali..." 18:20 Vip 0
SVE MOŽE, ALI JEDNO NE Kralj Čarls odbija da razgovara sa Kejt Midlton o ovoj stvari, a razlog je prilično bizaran 18:00
NJENE FOTOGRAFIJE IZ MLADOSTI TOPE SRCA, OBRAŠĆIĆI DA PRSNU Evo kako je Kejt Midlton izgledala u mladosti, promenila se, ali samo jedno je ostalo isto 15:12
I DALJE KRIJU OD ČEGA SE LEČE, A SADA OTKRILI ZAŠTO Kejt Midlton i kralj Čarls imaju ozbiljan razlog — sada je sve jasno 18:02
KEJT MIDLTON POSLALA SNAŽNU PORUKU ZA BOŽIĆ Njene emotivne reči dirnule su srca miliona ljudi širom sveta 14:35
EMOTIVNA PORUKA PRINCA VILIJAMA I KEJT Nakon mučne borbe sa rakom, princeza se ovim rečima obratila javnosti 10:50
TRANSFORMACIJA KEJT MIDLTON Nakon bolesti postala je nova osoba, kraljevska porodica ponovo na okupu (FOTO) 16:00 Razonoda 0
IDEALNA ZA SVAKU PRILIKU, A NAJIDEALNIJA ZA PROSLAVU NOVE GODINE Ovu frizuru obožava Kejt Midlton, a stoji bukvalno svakoj ženi 09:02
LJUT JE, OSEĆA SE JAKO IZDANO Princ Vilijam ne može da veruje šta Kejt traži od njega, ovu želju joj nikada neće ispuniti 17:23
STRUČNJAK ZA GOVOR TELA OTKRIO Evo šta se sve promenilo kod Kejt Midlton nakon bolesti, pa spomenuo i princa Vilijama 20:59
SVI SU DOŠLI DA PODRŽE KEJT MIDLTON OSIM ČARLSA I KAMILE Princezi je ovo bilo najpotrebnije, a šuška se da je ovo razlog 10:36
KEJT MIDLTON U SAVRŠENOM ZIMSKOM KOMPLETU Elegantan autfit je kompletirao detalj koji je nekada pripadao princezi Dajani 21:30
KAKO JOJ SAMO NE DOSADI, POŠTO SVAKI DAN JEDE ISTI DORUČAK? Superzdravi obrok koji Kejt Midlton nikada ne preskače 10:21
NAŽALOST, LEKARI SU DALI SVE OD SEBE Kejt Midlton dobila najtužniju vest od početka borbe s rakom 15:07
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0