Ermin Biberović RODITELJI SU JE NAPUSTILI, SIN JOJ JE PREMINUO, PARTNER JU JE MUČKI ZLOSTAVLJAO Pakao kroz koji je prošla Tina Tarner ledi krv u žilama, sudbina ju je proklela sa svih strana! 20:58 Vip 1
Ermin Biberović TINI TARNER JE ŽIVOT VISIO O KONCU, A ONDA SE POJAVIO ON I SVE PROMENIO Ljubavna priča nje i njenog 16 godina mlađeg muža tera suze na oči! 20:50 Vip 1
Alo/N.S. ZATVARAM OČI I MISLIM NA TEBE Reči Tine Tarner kidaju dušu, oprostila se od sina 11:45 Vip 0
najžena.rs LEGENDARNOJ PEVAČICI OTKAZALI ORGANI: Tinu je u životnoj borbi spasao suprug, evo šta je uradio 11:31
Alo/D.S. PREMINULA BRAZILSKA TINA TARNER Milioni fanova širom sveta se opraštaju od nje, uzrok smrti nepoznat! 20:27 Vip 1
"POSLEDNJI PUT SI ME PRETUKAO" Ajk je godinama zlostavljao Tinu Tarner, kada joj je slomio vilicu, pevala je sa ustima punim krvi 10:20
Kurir.rs/Alo.rs/D. I. ISTORIJU PIŠU POBEDNICI Ceca progovorila o planetarnom uspehu i najavila da će Ušće 3 biti još posećeniji! 13:43 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02