''NEMAMO VREMENA, PUTIN NAM PRETI''! Još jedna zemlja se sprema za potencijalni nuklearni rat, bunkeri imaju i mala groblja! 12:58 Vesti 0
"RUSIJA ĆE UPOTREBITI SVE" Veliki intervju Lavrova sa Karlsonom, izneo teške optužbe na račun SAD 07:35 Vesti 0
"POSTOJI OPASNOST OD RAZAMENE NUKLEARNIH UDARA" Rjabkov: Gledamo kako se protivnici ponašaju 11:26 Vesti 0
RUSIJA POČELA MASOVNU PROIZVODNJU SKLONIŠTA ZA NUKLEARNI RAT! Moskva će uskoro da krene u napad? 15:37 Vesti 0
UPOZORENJE BRITANCIMA! Nuklearni rat stiže 'pre Božića' nakon što je Bajden dao zeleno svetlo Ukrajini da koristi američke rakete dugog dometa za napade duboko unutar Rusije 18:21 Vesti 0
PUTIN BIO NA KORAK OD NUKLEARNOG RATA? Otkrivene tajne 2022. godine! Bajden je očekivao udar, Britanci merili brzinu radijacije 09:57 Vesti 0
"MOŽDA BI BILI NAJSREĆNIJI ONI KOJI BI POGINULI U PRVOM UDARU" Šarić upozorava na eventualni nuklearni rat - Zapad provocira Rusiju 17:57 Vesti 0
"SVI BISMO BILI MRTVI ISTE NOĆI, AKO SE OVO DESI"! Rusija upozorava: NATO će izazvati nuklearni rat u Evropi! 18:25 Vesti 0
"AMERIKA JE NAJVEĆA PRETNJA ZA ČOVEČANSTVO" Kina više neće da ćuti, Sijaogang: Vašington na sve načine želi da održi hegemoniju 07:59 Vesti 0
"ŠANSA DA DOĐE DO NUKLEARNOG RATA JE VELIKA" Rusko ministarstvo saopštilo jezivu analizu 19:11 Vesti 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
USUDIO SE DA KAŽE SVE PRED PUTINOM: Slavni reditelj pred Putinom razvalio sistem – predsednik ćutao i gledao (VIDEO) 22:16 Vesti 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04