SAČMARICOM RAZNEO VRATA UČIONICE, PA PIŠTOLJEM PUCAO NA ŽRTVE Ovako su izgledali jezivi prvi minuti masakra u školi u Gracu (FOTO) 12:31 Vesti 0
"NAŠA LEA JE TRAGIČNO STRADALA, MOLIMO SE ZA NJENU DUŠU" Potresna objava porodice devojčice sa juga Srbije koja je ubijena u masakru u Gracu 12:31 Hronika 0
DANAS, SAMO DAN NAKON MASAKRA ANA (32) U PANICI TRČALA PO DETE (8) U ŠKOLU Policija na nogama, evo šta se sada dešava u Gracu! 12:08 Vesti 0
SAMO PAR SATI NAKON MASAKRA U ŠKOLI STIGLA JE NOVA JEZIVA VEST: Isplivali detalji užasa u Gracu 10:04 Vesti 0
"POKUŠAO JE DA PUCA U BRAVU, VIDEO SAM GA" Veroučitelj pobegao iz škole u Gracu tokom masakra, njegova ispovest budi jezu 09:37 Vesti 0
PAO ŠESTI RAZRED, PA NAPUSTIO ŠKOLU Novi detalji o napadaču iz Graca, progovorile komšije 09:11 Vesti 0
HOROR U ŠKOLI U GRACU JE TRAJAO 17 MINUTA Pucnji i vriskovi prijavljeni tačno u 10 časova 08:44 Vesti 0
NAJVEĆA MISTERIJA UŽASA IZ ŠKOLE U GRACU U KOJOJ JE DEČAK UBIO NJIH 10! Majka zvala policiju čim joj je ovo poslao 08:23 Vesti 0
"MOJ SIN JE LEGAO NA POD I PRAVIO SE MRTAV" Otac dečaka koji je gledao masakr u Gracu: Nisam mogao da dozovem drugo dete 06:00 Vesti 0
KOMŠIJE SU U ŠOKU! Otkrijte neverovatne tajne o MONSTRUMU IZ GRACA koje su sve iznenadile! 22:04 Vesti 0
"ČUO SAM SE SA ĆERKOM, SVI SMO UPLAŠENI" Pevač stigao iz Austrije, pa otkrio detalje masakra u Gracu: "Danas je odmah proglašeno i vanredno stanje" 21:45 Vip 0
OVO JE DEVOJČICA IZ BOSNE KOJA JE UBIJENA U GRACU "Opomena čitavom društvu da zlo nema veru i naciju" 21:41 Vesti 0
SAMOPROMOCIJA PREKO TRAGEDIJE: Stankovićev nastup posle pucnjave u Gracu zgrozio Srbe u Austriji 21:33 Vesti 0
"BAR SE BRZO DESILO “: Reči oca ubijene devojčice slamaju srce, trebala je da napuni 16 godina 20:15 Vesti 0
DEVOJČICA SA KOSOVA MEĐU ŽRTVAMA MASAKRA U GRACU! Novinar tvrdi: To je ćerka jednog od naših aktivista 19:43 Vesti 0
PRE TAČNO 10 GODINA ALEN IZ BOSNE POČINIO MASAKR U GRACU! Jezive scene su se svima urezale u pamćenje - Zaleteo se kolima u ljude, pa ih KLAO NOŽEM (FOTO) 19:05 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
DRON-UBICA SE SPUŠTA U ROV DOK VOJNIK OČAJNIČKI BEŽI Snimci kod Krasnoarmejska lede krv u žilama, scene kao u "Terminatoru" 09:02 Vesti 0