ĐANI I DESINGERICA NAPRAVILI HAOS NA PINKU Ovakvo ponašanje do sada nije viđeno, šokirali gledaoce u programu uživo 19:20 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ OPET PROZIVA KOLEGE I KOLEGINICE Skandal nakon zabave sa Olimpijcima ne prestaje: "Tamo su došle..." 18:43 Vip 2
"ZNAM CELU PRIČU, SAMO NEKA ONA PLJUJE" Slađa Trajković odgovorila na prozivke Sandre Afrike! 13:00 Vip 0
"KUPITE ĐANIJU BUKVAR, OVO JE SRAMOTA" Folker reagovao na obnaženu fotku Karleuše, napisao je tri reči i izazvao haos 18:30 Vip 2
PRVO OGLAŠAVANJE PEVAČICE KOJU JE ĐANI POTKAČIO! Skandal se nastavlja, umešala i nju: "Očigledno ima vremena!" 16:10 Vip 0
NIJE ĐANI JEDINI KOJI JE ZABORAVLJEN NA PROSLAVI OLIMPIJACA! Folker se prvi put oglasio, skandal u najavi: "Nije fer, zvali su nas!" 22:37 Vip 0
VIDELA SAM DA JE ĐANI BIO TU, ŽAO MI JE! Prvo oglašavanje Milice Pavlović nakon haosa sa folkerom, priznala šta se desilo na proslavi 18:46 Vip 0
NISAM ČISTAČICA DA PEVAM U SEDAM UJUTRU! Đani nastavlja da besni nakon žurke sa olimpijcima, sada su na meti oni! 18:08 Vip 0
TU SU NAŠE FINE GOSPOĐICE KOJE PEVAJU, ĐANI JE BESAN! Folkerova supruga kivna nakon fijaska na proslavi olimpijaca, prozvala pevačice 15:35 Vip 1
SAZNALO SE KO ĆE SVE PEVATI NA PROSLAVI NAŠIH OLIMPIJACA! Vrh estrade, spisak je nikad veći, a nju definitivno niste očekivali! 23:05 Vip 0
POZNATA PEVAČICA STIGLA NA ŽURKU KOD SPORTISTA! Tu je i ovaj folker, pokušao da izbegne medije, očekuje se i njen dolazak 22:50 Vip 0
VODITELJ PINKA UHVAĆEN NA JAHTI SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM! Imućan je i zna ga ceo Balkan, ni ne slutite o kome je reč 12:30 Vip 1
"ĐANI TRI DANA BEZ PRESTANKA MOŽE DA VUČE CRTE" Popularni pevač šokirao izjavom, raskrinkao pola estrade! 13:05 Vip 0
FRAPIRAĆETE SE KADA PROČITATE KOJI BROJ CIPELA NOSI ĐANI! Hit detalj o pevaču sigurno niste znali, a tek koliko je visok! 09:55 Vip 0
ĐANI PLAČE ZBOG GOLA LUKE JOVIĆA! Pevač na tribinama lije suze, nije mogao da suzdrži emocije, pojavio se snimak 11:55 Vip 0
PEVAČ OTKRIO DETALJE IZ BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ Kolega javno raskrinkao pevačicu i Tonija, evo šta kaže o njihovom razvodu! 11:10 Vip 0
ĐANIJEV SIN SMRŠAO PREKO 30 KILOGRAMA Marko se pohvalio novim izgledom, ljudi šokirani tranformacijom 17:55 Vip 0
TA PRIČA NAS JE POVREDILA! Đanijeva supruga se obratila javnosti, obelodanila istinu o njenom vanbračnom sinu 16:14 Vip 0
SAZNALO SE SVE O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE SLAĐE! Otkrivena prava istina: Nisam u kontaktu... 18:47 Vip 0
ĐANI SLOMLJEN ZBOG MALE DANKE Pevač otkazao sve događaje, obratio se snimkom i ovako se oprostio od ubijene devojčice (2) 09:53 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35