REŠIO JE DA SPAVA 3 SATA KAO NIKOLA TESLA Pogledajte šta mu se dogodilo posle samo 7 dana (VIDEO) 11:14 Razonoda 0
DA SPORIJE STARITE SPAVAJTE DOVOLJNO Tačno ovoliko sati je potrebno da usporite proces starenja, pokazala su istraživanja 16:07
JAPANSKI PREDUZETNIK (40) SPAVA SAMO 30 MINUTA DNEVNO Ovaj tajni trik podelio je na društvenim mrežama, ljudi zaprepašćeni 14:56
NAUČNICI OTKRIVAJU Loš san u 40-im može ostaviti katastrofalne posledice kasnije u životu, posebno na ovom organu 21:30
ŠTA ZNAČI AKO VAM SE SPAVA POSLE OBROKA Da li je u pitanju „prirodna pojava“ ili simptom neke bolesti 11:54
PRE SPAVANJA OBUJTE ČARAPE Doktori objašnjavaju kako mogu da pomognu da brže zaspite i otkrivaju koje su najbolje za vas 20:35
ISTRAŽIVANJE OTKRIVA Jedna navika koju svi volimo može smanjiti rizik od srčanih bolesti za 20 odsto, sada je idealno vreme da je primenite 22:05
POČINJE DA DELUJE NAKON 15 MINUTA Popijte čašu ovog napitka pre odlaska u krevet i spavaćete kao beba 21:38
KAKO PRESTATI S PRIČANJEM U SNU Ponekad su u pitanju samo snovi, ali u ovim slučajevima treba se obratiti lekaru 16:06
"ZASPALA SAM SA UKLJUČENOM KLIMOM U SMEŠTAJU": Pazite šta radite, u bolnici mi kažu da sam "težak slučaj" 15:47 Razonoda 0
OPASNOST NASTAJE U SPAVAĆOJ SOBI Naučnici predlažu da obratite pažnju na ovu stvar, smanjuje rizik od demencije 17:10
ŠTEDNJA I SPAVANJE SU ODLIČAN PAR Novo istraživanje otkriva njihove međusobne dobrobiti, bićete puni kao brod 08:15
PLJUŠTE KAZNE 4 DANA PRED FINALE Veliki šef ponovo kaznio zadrugare, prekršili su strogo pravilo 17:33 Vip 0
DETE NEĆE DA SPAVA? Evo zašto mališani odbijaju da poslušaju roditelje uveče, problem stvara jedna uobičajena stvar 21:00
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0