GDE JE NESTAO MLADEN MIJATOVIĆ? Godinama smo ga gledali na Pinku, a danas je daleko od Srbije 17:00 Vip 0
VODITELJKA PINKA ZAVRŠILA DVA FAKULTETA Posećivala streljanu, a sada vodi jutarnji program! 20:40 Vip 0
"BOG NAM NIJE DAO DA IMAMO DECU" Dea Đurđević prvi put iskreno o raskidu sa Mladenom Mijatovićem 15:40 Vip 1
"TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, DOĐI KOD MAME" Dea Đurđević iskreno o odnosu sa Mladenom, evo šta joj je majka govorila 07:00 Vip 0
GDE JE NESTAO MLADEN MIJATOVIĆ? Godinama smo ga gledali na Pinku, a danas je daleko od Srbije 07:00 Vip 0
"DESILO SE UBISTVO, IZVINI..." Ovo su šokantni detalji o odnosu Dee Đurđević i Mladena Mijatovića! 14:20 Vip 0
"TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, ČIM DOLAZIŠ SA MUČNINOM" Dea Đurđević progovorila o detaljima života sa Mladenom, majka joj poručila samo jedno 11:05 Vip 0
JOŠ JEDNA PROMENA DEE ĐURĐEVIĆ! Nakon što je obelodanila da ima novog dečka, usudila se na ovaj korak (FOTO) 18:40 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ BLISTA ZBOG NOVE LJUBAVI Voditeljka ponovo srećna nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem 15:00 Vip 0
GDE JE NESTAO MLADEN MIJATOVIĆ? Godinama je bio omiljeno TV lice, a danas je daleko od Srbije 07:20 Vip 0
"DESILO SE UBISTVO, IZVINI..." Isplivali šokantni detalji o odnosu Dee Đurđević i Mladena Mijatovića! 10:20 Vip 0
"DESILO SE UBISTVO, IZVINI..." Dea Đurđević šokirala detaljima o odnosu sa Mladenom Mijatovićem! 16:10 Vip 0
"ŽIVOT MI JE BIO UGROŽEN" Mladen Mijatović više neće raditi na mestu konzula u Izraelu, a ove detalje je javno otkrio! 09:40 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU! Voditeljka nakon raskida sa Mladenom saopštila: "Živite za to da se svaki dan samo..." 14:20 Vip 1
"TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, DOĐI KOD MAME" Dea Đurđević iskreno o odnosu sa Mladenom, otkrila šta joj je majka govorila 12:00 Vip 6
"DESILO SE UBISTVO, IZVINI..." Dea Đurđević otkrila šokantan detalj o Mladenu Mijatoviću! 07:20 Vip 0
GDE JE NESTAO MLADEN MIJATOVIĆ? Godinama smo ga gledali na malim ekranima, a danas je daleko od Srbije 13:40 Vip 0
"NISAM OČEKIVALA DA ĆEMO..." Dea Đurđević otkrila šta se dogodilo nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem 12:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46