MLADEN JOJ JE NIKAD BLIŽE, A NOVIM POTEZOM JE SVE ZBUNILA Dea Đurđević priznala da je ponovo zaljubljena, pa uradila ovo: "Nemilosrdna sam" 13:30 Vip 0
''BIO SAM U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI'' Mladen Mijatović progovorio o natežim trenucima u Izraelu 19:59 Vip 0
OVAJ POZNATI VODITELJ JE KUM MLADENA MIJATOVIĆA! Radi na konkurentskoj televiziji i svi ga znate 06:30 Vip 0
"U SREĆNOJ SAM VEZI" Oglasila se Antonela Jelić nakon vesti da je u vezi sa Mladenom Mijatovićem 09:20 Vip 0
MLADEN MIJATOVIĆ SMUVAO 10 GODINA MLAĐU KOLEGINICU? Svi bruje da se radi o njoj: "Hoće da se ženi njom što pre, neće da gubi vreme!" 09:00 Vip 0
"NIJE NI U IZGLEDU, NI U GODINAMA" Mladen Mijatović ima novu devojku, a sada otkrio: "Magija je u..." 14:45 Vip 1
EVO KOLIKO JE ZAPRAVO MLADEN MIJATOVIĆ STARIJI OD DEE ĐURĐEVIĆ Velika razlika u godinama nije bila razlog za raskid 18:00 Vip 0
O VEZI SA VODITELJKOM PINKA JE REKAO SAMO JEDNO! Mladen Mijatović se oglasio nakon vesti da je ponovo smuvao koleginicu 14:15 Vip 0
"IZGLEDA 10 GODINA MLAĐE" Mladen Mijatović se vratio u Beograd, pa se oglasio sa ovog mesta: "Pred ofanzivu" 19:30 Vip 0
MLADEN MIJATOVIĆ SAZNAO DA DEA IMA NOVOG DEČKA, PA URADIO OVO Njegova reakcija iznenadila javnost 11:30 Vip 0
"DESILO SE UBISTVO, IZVINI..." Dea Đurđević o šokantnim detaljima odnosa sa Mladenom Mijatovićem 07:00 Vip 0
NE SKIDA OSMEH SA LICA! Dea saznala da se Mladen Mijatović vraća da radi za Pink, svi uočili njenu vidnu promenu 19:20 Vip 0
OGLASIO SE ŽELJKO MITROVIĆ NAKON POVRATKA MLADENA MIJATOVIĆA NA PINK Nikad se ni jednom voditelju nije ovako obratio! 20:04 Vip 0
MLADEN MIJATOVIĆ SE VRAĆA NA PINK! Voditelj otkrio detalje ugovora, evo za šta je zadužen 19:37 Vip 0
GDE JE NESTAO MLADEN MIJATOVIĆ? Godinama smo ga gledali na malim ekranima, a danas je daleko od Srbije 10:40 Vip 0
NEPREPOZNATLJIV NAKON RASKIDA SA DEOM Evo gde je i šta radi Mladen Mijatović, oglasio se nakon dužeg vremena (FOTO) 08:00 Vip 0
"BOG NAM NIJE DAO DA IMAMO DECU" Dea Đurđević nakon raskida iskreno progovorila o raskidu sa Mladenom Mijatovićem 14:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46