SVADBA KAKVU SRBIJA NE PAMTI Mladenci pored kutije za poklone stavili još jednu, a kad su gosti pročitali poruku – krenule su suze! 14:30 Razonoda 0
USRED EMISIJE ZASTAO, PA SAOPŠTIO NEZAPAMĆENO! Voditelj prekinuo program i šokirao naciju: “Došlo je vreme...” (VIDEO) 17:20 Razonoda 0
ZVER OD TRI TONE NAPRAVILA HAOS U SAOBRAĆAJU Ogroman predator ''bez lične karte'' izašao da se sunča, građani u panici! (FOTO) 10:45 Razonoda 0
STRAVA I UŽAS U ŠUMI Muškarac šetao psa, pa naišao na opasnog predatora, građani u strahu! (FOTO) 22:00 Razonoda 0
PA ŠTA JE OVO, ŽENO BOŽJA?! Baka u stanu drži zver od 3 tone, snimak šokirao svet! (VIDEO) 20:35 Razonoda 0
DRAMA U DVORIŠTU KUĆE Preplašeni mladunci divljih životinja preklinjali za pomoć, fotografije malih mučenika će vas dirnuti do suza! 15:42 Razonoda 0
SPAŠENA KERUŠA KOJA IMA SEDAM ŠTENACA Životinja plutala na santi leda, a onda su dobri ljudi krenuli u akciju 21:39 Vesti 0
DIVLJA ŽIVOTINJA ZALUTALA, PA IZAZVALA SAOBRAĆAJNI KOLAPS Haos u centru grada, ljudi vrištali i bežali, ulice blokirane! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
KAMERA ZABELEŽILA NEMOGUĆE Mačka i kobra u borbi do smrti – pobednik vas neće ostaviti ravnodušnim! (VIDEO) 18:27 Razonoda 0
KAMERA SNIMILA HOROR U PRODAVNICI Divlja zver razbila vrata, pa ušetala u radnju kao da je kupac - ljudi bežali glavom bez obzira! (VIDEO) 18:15 Razonoda 0
NEVIĐEN PRIZOR KOD CRNOGORSKE OBALE Ribari uhvatili morsku neman u blizini plaže, snimak ledi krv u žilama! (VIDEO) 15:55 Razonoda 0
NEODOLJIVO Muzičar sa gitarom svira životinjama - pogledajte kako reaguju konji, krave, papagaji... - nežnost je uzajamna 23:20 Razonoda 0
AU, MAJKO MILA, JEL MOGUĆE OVO? Kad vidite kako ovi galebovi ''varaju'' automat za mačju hranu, plakaćete od smeha! (VIDEO) 11:30 Razonoda 0
SUSRET PORED REKE SE PRETVORIO U HOROR Mislila je da hrani dabra, kad je shvatila kakvog monstruma je pipnula, prevrnuo joj se želudac! (VIDEO) 14:20 Razonoda 0
PAPAGAJ KIKI POSTAO ZVEZDA INTERNETA Peva i ludački pleše uz čuveni hit iz 1978, snimak oduševio milione! (VIDEO) 20:16 Razonoda 0
SRCEPARAJUĆI PRIZOR NA NOVOM BEOGRADU Jato vrana napalo pačiće, a onda se pojavio on - snimak će vam izmamiti suze! (VIDEO) 18:57 Razonoda 0
DRAMATIČNA AKCIJA SPASAVANJA NA GOLIJI Čudni zvuci iz bunara paralisali selo, meštani sprečili tragediju u poslednjem trenutku! 21:20 Razonoda 0
AJKULA NASRĆE, BAKA VADI TROZUBAC ‘Beži od moje zveri!’: Drama na Jadranu snimljena uživo! (VIDEO) 19:18 Razonoda 0
VOZILA JE, A ONDA JE DIVLJA ZVER SKOČILA NA HAUBU Monstrum je gledao pravo u oči, umalo se onesvestila od šoka! (FOTO) 17:15 Razonoda 0
AU, ŠTA JE OVO, LJUDI MOJI? Svinja iskočila iz kamiona u punoj brzini, ono što je usledilo prestravilo prolaznike! (VIDEO) 15:24 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0