"NIJE ŽELELA DETE, KONZILIJUM JE REKAO NE MOŽE!" Matora otkrila sve detalje o navodnom prisiljavanju Stefani na kiretažu! 16:45 Vip 0
MATORA TERALA STEFANI DA ABORTIRA U PETOM MESECU TRUDNOĆE! Spremila 7.000 evra za kiretažu, a onda... 16:05 Vip 0
ANITA UHODI MATORU?! Želi da joj se vrati bivša devojka, njen potez ostavio sve bez teksta, gledaoci je urnisali! (FOTO) 01:00 Vip 0
MATORA PRETILA STEFANI SAMOUBISTVOM! Majka Grujićeve objavila stravične prepiske, evo kako ju je ucenjivala! 21:30 Vip 0
BRUTALAN SUKOB SUKOB MATORE I MUNJEZA! Leti perje, ori se Bela kuća, obezbeđenje uletelo! 20:45 Vip 0
"PREDATOR KOJI MANIPULIŠE MLADIM DEVOJKAMA" Otkrivene stravične detalje o Matoroj, šok tvrdnje koje lede krv u žilama! 19:45 Vip 0
RASKRINKANE MATORA I MAJKA STEFANI GRUJIĆ! Procurila njihova prepiska koju su krile od svih, nastaće haos! 18:05 Vip 0
TOTALNO RASKRINKAVANJE JOVANE TOMIĆ MATORE! StefanI je gađala šoljom, obezbeđenje napravilo živi zid da spreči haos (VIDEO) 11:30 Vip 0
STEFANI PRETUKLA MATORU! Jovana sva krvava i u modricama, jeca na sav glas, uznemirujuće scene nasilja! (VIDEO) 01:45 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U ELITI! Matora zanemela od šoka, učesnici prebledeli, ovo niko nije očekivao! 00:30 Vip 0
STALO JOJ JE MLEKO, A ZATIM JE USLEDILA TRAGEDIJA! Stefani Grujić grca u suzama, otkrila stravične detalje o Matoroj: Spuštala me je dole, 5 dana nakon porođaja! 00:15 Vip 0
"PLAĆALA JE ERMINU.." Đedović otkrio stravične detalje sa venčanja Matore i Anite, evo šta se zapravo dešavalo! 23:59 Vip 0
ISTINA ISPLIVALA! Stefani Grujić odrukala Jovanu, saznalo se zašto su Matoru cepali kao oca kada je rodila sina Konstantina (VIDEO) 23:45 Vip 0
STEFANI I MUNJEZ U AKCIJI! Prevarili sve i iskoristili Matoru, opustili se misleći da ih kamere ne snimaju, potpuno raskrinkani! (FOTO) 01:45 Vip 0
STEFANI PRETUKLA MATORU! Udarala je pesnicima u glavu, a onda uputila jezive pretnje: Ubiću te! (VIDEO) 00:55 Vip 0
"BATINE JE DOBIJALA ZA DOBRO JUTRO" Isplivali detalji odnosa Matore i Stefani, rijaliti učesnica doživela stravične pretnje i nasilje! 13:10 Vip 0
NEVIĐENI HAOS U ELITI Predmeti lete na sve strane, obezbeđenje momentalno reagovalo, Matoru niko ne može da zaustavi! 09:10 Vip 0
"UDARILA ME JE U GLAVU PIKSLOM, ONESVESTILA SAM SE" Stravični detalji nasilja Matore i Stefani, sve je snimljeno! 08:30 Vip 0
''JOŠ UVEK JE DEVOJČICA, NEMA OSEĆAJ DA JE MAJKA'' Otkriveno koliko ima godina Stefani Grujić 22:20 Vip 0
OPSADNO STANJE U ELITI! Stefani se zaletela na Matoru - iznela javno sav prljav veš: ''Smradu jedan, varala si me...'' 18:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26