ŠOKANTNA PRIZNANJA I REKA SUZA! Skandalozno suočavanja Anite i Matore, Stanojlovićeva priznala zašto ju je prevarila 22:45 Vip 0
HAOS U ELITI! Matora saznala da Anitina ljubavnica ulazi u rijaliti, Stanojlovićeva grca u suzama 18:21 Vip 0
UNIŠTILA BIH NJIHOV BRAK Brutalno oglašavanje Anitine ljubavnice, žestoko isprozivala Matoru i javno rekla ovo 15:26 Vip 0
OTKRIVEN TAJNI PLAN ANITINE LJUBAVNICE Sada je sve jasno, oglasila se i ona i obelodanila sve javno! 15:13 Vip 0
POSLE SVEGA NEĆU DA JE VIDIM, NA LEKOVIMA SAM Matorin otac besan na Anitu, otkrio da je Jovanina majka loše 14:24 Vip 0
OTKRIO HAOS KOJI SE DESIO NA SVADBI Oglasio se Matorin prijatelj i izneo sve detalje Anitine prevare 19:36 Vip 0
MILION PUTA SAM JOJ REKLA DA SE NE PETLJA S PROSTITUTKAMA! Ljuba Pantović žestoko udarila na Anitu, pa raskrinkala šta Matora radi 19:16 Vip 0
ŠAMARALA ME JE, UHVATILA SE DROGE! Bivši muž Anite Stanojlović izneo stravične detalje o njoj, evo šta je radila u prošlosti 16:50 Vip 0
ANITINA MAJKA HITNO HOSPITALIZOVANA Pozlilo joj nakon šokantnih dešavanja u rijalitiju, evo u kakvom je stanju 16:19 Vip 0
ANITINA MAJKA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI! Obratila se direktno čelnicima Pinka, ima samo jedan zahtev 14:01 Vip 0
KOLIKI MONSTRUM TREBA DA BUDEŠ! Bela kuća na nogama, Anita na stubu srama, ukućani bez milosti, sasuli joj sve u lice 09:58 Vip 3
OTKRIVAMO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA DOM ANITE STANOJLOVIĆ U KRUŠEVCU Alo! u posedu ekskluzivnih fotografija, ovo je prava istina! 08:42 Vip 0
IZAZOVNA ODEĆA, JAKA ŠMINKA I ISPEGLANA KOSA Isplivali Matorini radi radovi, ovako je nekada izgledala, šok! 22:50 Vip 0
SVE ĆU DA KAŽEM AKO UĐEM! Anitina majka ekskluzivno za Alo! najavila pakao Matoroj i ćerki, pale ozbiljne pretnje i uvrede! 21:15 Vip 0
MISLIO SAM DA JOJ JE MATORA POSLOVNI PARTNER, A NE DEVOJKA: Anitin deda šokiran unukinim ponašanjem, evo šta je rekao o Tomićevoj 20:30 Vip 0
MATORA ĆE OPROSTITI ANITI Oglasila se osoba koja najbolje poznaje Jovanu i iznela šok detalje, promeniće se tok rijalitija! 18:30 Vip 0
ANITA I MATORA MORAJU DA NAPUSTE SRBIJU: Hitno se oglasio advokat, evo šta kaže o posvađanim supružnicama 17:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26