ONA JE KVARNA I NAMAZANA! Matora nastavlja da javno ponižava Anitu, spomenula i roditelje 18:44 Vip 0
ANITINA LJUBAVNICA OBELODANILA SVE JAVNO! Ispričala pravu istinu o odnosu sa njenom majkom, Matora će napraviti haos! 13:20 Vip 0
SAČEKAĆU JE JA...: Sandra Rešić ne može više da ćuti, obrušila se na Matoru i izgovorila ove reči, dosta joj je svega 19:46 Vip 0
ANITA ODBILA DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD Matora se videla sa advokatom, evo koji je njen sledeći korak, sve se saznalo! 15:35 Vip 1
PORED ŽENE SPAVAO SAM SA 80 RIBA Muk u Beloj kući! Janjuš zaprepastio javnost, zapenio na Anitu zbog Matore, a onda je usledio šok 09:50 Vip 0
SKANDAL U ELITI! Anita Stanojlović nastavlja da iznosi strašne stvari na račun Sanje Stanković, voditeljka zanemela! 16:39 Vip 0
PODVODILA SI SANJU ZA PARE, PA JOJ OPRAŠTALA PREVARE! Anita iznela šokantne optužbe na račun supruge, Matora van sebe 16:32 Vip 0
MATORA DOBILA PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA Tomićeva se raspala kada je čula ovu vest, ne može da zaustavi suze 10:55 Vip 0
MATORIN BRAT KONAČNO OTVORIO DUŠU Priznao zašto se nije pojavio na sestrinoj svadbi, Aniti neće biti dobro nakon ovih reči! 22:09 Vip 0
POGLEDAJTE JE KAKO IZGLEDA: Matora nikad gore ponižena u programu uživo, zapenila od besa, Anita ostala bez reči 17:10 Vip 0
ŠOK! MATORA DOŽIVELA POMRAČENJE Totalni haos u Beloj kući, odmah dotrčali svi da ih razdvoje 19:20 Vip 0
SAČEKALE DA SE UGASE SVETLA I UČESNICI ZASPU Anita se ušunjala Matori u krevet, a onda jedna drugoj priznale sve 10:21 Vip 0
ANITA NAPUSTILA BELU KUĆU Produkcija se hitno oglasila, Stanojlovićevoj stiže paprena kazna 09:30 Vip 0
BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbolentnom odnosu Matore i Anite, priznala da li se kaje učešća u Zadruzi 19:56 Vip 0
ZOLA I ANITA DOKRAJČILI MATORU Matora jeca na sav glas zbog Stanojlovićeve, doživela nervni slom u programu 19:15 Vip 0
PRIČA O PREVARI JE LAŽNA?! Fanovi rijalitija besni na Anitu i Matoru, ovaj snimak ih odao?! 12:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26