MATORA GRCA U SUZAMA ZBOG MAJKE: Jovani stigle informacije iz spoljnog sveta, ne može da se smiri 17:00 Vip 0
EVO KO JE POBEDIO NA "ELITOVIZIJI" Ova grupa raspametila stručni žiri, a i ovaj trio je dobio nagradu 10:05 Vip 0
ZNALE STE DOBRO ŠTA RADITE! Žestok okršaj Matore i Dejana uživo u programu, ovome se nije nadala 07:45 Vip 0
MATORA U VENČANICI! Ovo morate da vidite - potpisala papire za razvod od Anite, pa okrenula novi list 16:00 Vip 0
ANITA IZ NEKOG POTOKA! Venčana kuma nije mogla više da ćuti, urnisala Stanojlovićevu, iznela sav prljav veš: Njoj sam rak rana 12:08 Vip 0
BRUTALAN UDARAC ZA MATORU! Anita javno otkrila šta joj je kuma pričala iza leđa, zapenila i iznela šok stvari, umešan i Đedović! 20:10 Vip 0
RASPISANA POTERNICA ZA MATOROM!? Navodno je terete za saučesništvo u pljački, ovo su svi detalji! 09:27 Vip 0
SAD IDE DRUGI UDARAC: Matora spremna na najgore, otkrila javno čega se najviše plaši, umešala Anitu i Anđela 14:52 Vip 0
ANITA PRIZNALA SVE O TRAUMAMA SINA ALEKSEJA, OPTUŽILA MATORU: A kako si se ti ponašala prema mom detetu, htela si da mi ga oduzmu! 19:49 Vip 0
SVE LAŽI JOVANE TOMIĆ MATORE Anitina majka otvorila dušu: Umrla bih ako bi nam uzeli Alekseja 18:02 Vip 0
SLALI SU MI KLIPOVE, OD SRAMOTE SAM PROPALA U ZEMLJU: Anitina majka prošla pakao zbog braka svoje ćerke 08:15 Vip 0
MATORA ISEKLA TETOVAŽU POSVEĆENU ANITI Jovana doživela nikad gori nervni slom, sve se saznalo 10:47 Vip 0
ANITINA MAJKA PONIZILA MATORU I NJENE RODITELJE Nije birala reči, skandal u najavi: Jovana da ima para, ne bi njeni živeli kako žive 10:18 Vip 0
MATORA BILA INTIMNA SA STANIJINIM BIVŠIM?! Sve se saznalo, istina izašla na videlo, javnost u šoku 14:18 Vip 0
SANJA STANKOVIĆ DOBILA PONUDU DA UĐE U ELITU! Matora će doživeti nervni slom, svi detalji isplivali u javnost! 13:23 Vip 0
DETE SE BUDILO OD NAŠIH PERVERZIJA: Matora u besu iznela šok detalje veze sa Anitom: Telo joj je jedini adut da dobije nešto 08:10 Vip 0
BIVŠI MUŽ PEVAČICE OPLEO PO MAJI Nije birao reči, pa otkrio kako će se tok rijalitija promeniti 21:04 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42