Pink/Alo/D.S. TO ME JE ODREDILO Anabela Atijas progovorila o svom imenu, priznala da se preispitivala kad je davala ime ćerkama 22:11 Vip 0
Alo/M.K. NEKADA SU BILI SREĆNA PORODICA! Isplivala fotografija Gagija i Anabele stara 25 godina, jedan detalj je svima zapao za oko (FOTO) 19:31 Vip 0
Alo.rs/D. I. ANABELA PROGOVORILA O NASILJU Bila je žrtva, a sada otkriva svoje iskustvo sa učiteljem glume Mikom Aleksićem! 08:28 Vip 3
Kurir/Alo.rs/D. I. LUNA I SLOBA U ZADRUZI 5, ANABELA I MARKO POD ZNAKOM PITANJA Ovo je cifra koju traže za ulazak u najpopularniji rijaliti! 21:29 Vip 3
Informer/Alo/Đ.M. ONI SU DEFEKTNA PORODICA! Đedović žestoko opleo po Đoganijevima, a onda brutalno isprozivao Anabelu zbog ovoga što je uradila 08:50 Vip 4
Alo.rs/D.S. PEVAČICA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE! Anabela Atijas okačila fotografije s mora, komentari se samo nižu (FOTO) 17:45 Vip 1
Informer/Alo.rs/D. I. LUNA I MARKO ZABRANILI ANABELI DA ČUVA BEBU Atijasova zbog loših odnosa sa Miljkovićem ne viđa Miu! 09:19 Vip 0
Alo.rs ZAKOPALE RATNE SEKIRE? Anabela šokirala svoje pratioce kada je podelila fotografiju Stanije Dobrojević, nakon što ju je optužila da muva Marka (FOTO) 23:15 Vip 0
Scandal/Alo/Đ.M. SVE IDE PREKO NJENE GRBAČE Luna ponovo doživljava nervne slomove, novi raskol u porodici, upletena i Anabela?! 14:33 Vip 4
Alo.rs/M.A. OTKAD SAM SE PORODILA, SAMO MI JE OVA SLIKA U GLAVI! Luna iskreno o Gagiju i Anabeli, fotografijom iz prošlosti na kojoj su zajedno oduševila sve, evo šta joj je najveća želji (FOTO) 23:30 Vip 1
Alo/Đ.M. NISMO U DOBRIM ODNOSIMA! Marko Miljković progovorio o pomirenju sa Anabelom nakon skandaloznih tuča i udaranja, Luna gledala u pod! 23:48 Vip 2
Svet/Alo.rs ONI NIKAD NEĆE BITI PORODICA! Pričalo se da je beba Mia pomirila Marka i Anabelu, a evo u kakvim su oni zaista odnosima 12:00 Vip 1
Alo BAKA ANABELA VIDELA UNUKU PRVI PUT Atijasova uhvatila Miu, ne pušta je iz ruku, a ova mala lepotica pomirilia je nju i Marka?! 17:03 Vip 0
Alo/M.G. "NE VIDIM RAZLOG ZAŠTO BIH IŠLA ISPRED PORODILIŠTA" Anabela Atijas iznenadila svojim obraćanjem, pa otkrila kad će videti Lunu i unuku Miu 09:15 Vip 4
Alo/Espreso/T.Đ MOJE DETE JE RODILO Novopečena baka Anabela otkriva kada će videti unuku Miu, ali i kakav poseban poklon joj se spremila! 14:18 Vip 1
ANABELA VIDELA UNUKU! Ponosna baka otkrila nove detalje porođaja, na koga liči mala Mia, a evo šta je rekla o pomirenju sa zetom! 17:51 Vip 0
Alo/Kurir/T.Đ U STANU KOD LUNE I MARKA VEĆ HAOS Miljkoviću iscepali majicu kako običaji nalažu, novopečeni tata ne skida osmeh sa lica - "TI SI ĆERKO TATIN SIN" 16:11 Vip 1
PLAČEM! Oglasila se Anabela nakon Luninog porođaja, ne krije suze radosnice, uspela da izusti samo ovo! 15:04 Vip 0
Alo/Republika/M.G. NESTRPLJIVA ANABELA LOMI PRSTE Cela porodica iščekuje Lunin porođaj, sve je spremno za žurku kod Đoganijevih 13:10 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
DEVOJČICA (12) ZBOG SUPERGRIPA ZAVRŠILA U KOMI Doktori je poslali kući, mislili da je običan virus! TAD JE POČEO PAKAO 15:10 Vesti 0