SKANDAL U PODGORICI, TAKMIČAR POKAZIVAO "DVOGLAVOG ORLA" Ovo će dugoročno da mu se obije o glavu 15:11 Vesti 0
"UBIJAJU GDE STIGNU" Podgoričani uznemireni nakon likvidacije Igora Nedovića u centru grada, za ubicom se i dalje traga 11:10 Hronika 0
OTELI SUNARODNIKE, VEZALI IH, ZLOSTAVLJALI...? Turski državljanin uhapšen u Podgorici, za još trojicom se traga 13:53 Vesti 0
KOMBI NA NIZBRDICI DOBIO UBRZANJE, VISIO NAD PROVALIJOM! Hrabra Bojana sprečila TRAGEDIJU: Glava mu je pala... (FOTO) 11:50 Vesti 0
UHAPŠEN PAKISTANAC U PODGORICI: Osumnjičen da je silovao maloletnu kćerku svoje partnerke 12:08 Vesti 0
LOPOVI U PODGORICI UKRALI TROTINET, AUTO I KOZMETIKU Klinac (17) prodao telefon za 100 evra, a lopov udario radnicu marketa i pobegao 12:34 Hronika 0
DAJKOVIĆ BIO OČEVIDAC LUDAČKOG NAPADA U PODGORICI: Sve je podsećalo na teroristički napad 09:39 Vesti 0
POMAHNITALA ŽENA POSLE INCIDENTA KOD CRKVE U PODGORICI ZAVRŠILA NA LEČENJU U krvi nema alkohola, traži se test na drogu 09:39 Hronika 0
UTVRDITI SVE OKOLNOSTI Otac Nikola Pejović: Najvažnije da su povređeni van životne opasnosti 10:11 Vesti 0
UPCG O UŽASU KOJI SE SINOĆ DESIO U PODGORICI: Osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti, bila dezorjenisana 09:47 Vesti 0
POMAHNITALA ŽENA UDARILA DEVOJČICU I TURKINJU ISPRED CRKVE U PODGORICI, PA ZAĆUTALA Aktivirali se vazdušni jastuci od jakog udarca! 09:44 Hronika 0
UŽAS U PODGORICI: Žena automobilom probila rampu i pokosila ljude ispred hrama Hristovog vaskrsenja (FOTO) 22:40 Vesti 0
VATROGASCI SE BORE S PLAMENOM, POMAŽU I GRAĐANI Ogroman požar u Podgorici! Vatra buknula u blizini benzinske pumpe (VIDEO) 18:22 Vesti 0
NARKO-TRIK PROPAO U PODGORICI: Turci lepljivom trakom sakrili skoro kilogram marihuane! (FOTO) 18:18 Vesti 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
OVO JE DEVOJČICA (9) KOJU JE TINEJDŽER IZBO NASMRT Mala Arija je preminula na licu mesta 11:50 Vesti 0