Alo/Đ.M. DOŽIVELA NERVNI SLOM Zadrugarka napravila haos nakon što su prikazane njene eksplicitne fotografije u Zadruzi, ne može da dođe sebi 15:45 Vip 0
Alo/A.M. NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE Anđelo se slomio na komade kada je odgledao uspomene sa Teodorom: Taj odnos je neprevaziđen 17:08 Vip 0
Alo/A.M. PLAŠILI SMO SE KAMERA Anđelo nikad iskrenije o emocijama prema Sandri, priznao da li će se boriti za nju kada izađu 15:27 Vip 0
alo.rs/informer/Lj.Č. Kakva su njegova osećanja? Način na koji vas miluje otkriva mnogo 12:30 Razonoda 0
Alo/Đ.M. IZLETEO IZ BELE KUĆE Anđelo ugledao Teodoru Džehverović u rijalitiju i zajecao, priznao da je nije preboleo, zadrugari zaplakali zajedno sa njim 08:41 Vip 1
NajŽena.rs GLUME NEDODIRLJIVE I POSTAVLJAJU ZID OKO SEBE: Ovih šest znakova skoro nikad ne pokazuju emocije, sve dolazi iz straha 16:01
Grandonline/Alo/N.D. POD STRESOM SAM, ŽENIM PRVENCA Nekoliko dana uoči svadbe sina, Suzana Jovanović otkrila je kako teku poslednje pripreme 08:20 Vip 0
Naj žena.rs KAKVE EMOCIJE IZAZIVAJU BOLESTI? Srce strada od briga, štitna žlezda od neizgovorenih reči 10:12
Blic/Alo/N.D. OTKRILA DA LI BI PONOVO STALA NA LUDI KAMEN Dušica Jakovljović progovorila o braku, emotivnom statusu ali i karijeri 19:55 Vip 0
Alo/J.J. ZNALA SAM DA NEĆE BITI LAKO Oglasila se takmičarka koju je žiri Zvezde Granda izvređao, evo kakve su njene emocije sada 16:07 Vip 1
Alo/Đ.M. BOJIM SE DA JOJ NEŠTO KAŽEM! Mina progovorila o Mensuru i slomila se, zadrugarka grcala u suzama, a ima i strah o Milice! 14:35 Vip 0
Alo/Đ.M. VIŠE NE KRIJU EMOCIJE! Nenad i Martina na korak da ozvaniče vezu, zadrugar ne može bez nje! 14:50 Vip 1
Svet/Alo/J.J. NE VOLI DA JOJ SE VIDE EMOCIJE! Marija Šerifović je teško podnela što je oca smestila u dom, srce joj se slomilo! 16:15 Vip 0
Alo/J.J. POSLEDNJI PUT SAM SE ZALJUBILA PRE 10 GODINA! Nina Badrić otvorila dušu o svojim emocijama: Volela bih da ponovo osetim tu strast! 12:00 Vip 0
Alo/A.M. MOŽDA GA I DALJE VOLIM! Mina Vrbaški šokirala zadrugare priznanjem o emocijama prema Mensuru! (VIDEO) 17:14 Vip 0
Alo/Đ.M. UVREDA MI JE KADA MI KAŽU DA ME ON VOLI! Dalila ne može da veruje šta ju je snašlo, besna osula paljbu po Ani i Filipu i javno izgovorila ove reči! 07:39 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLIM JE I TO ME UBIJA! Filip nakon poljupca sa Anom ne može da dođe sebi, Dalila je definitivno prošlost, izgovorio ovu rečenicu i šokirao cimere 08:58 Vip 1
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02