Alo/N.S. OGLASILA SE NIKOLINA PIŠEK Udovica Vidoja Ristovića objavila je fotografiju, a njene reči su raznežile sve (FOTO) 11:40 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. POTPUNO SLOMLJENA, JEDVA STOJI NA NOGAMA Nikolina Pišek je samo ovo izustila nakon pomena Vidoju Ristovića 13:05 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. NEŠTO SE TAJI, MOŽDA JE OTROVAN Prvo obraćanje oca Vidoja Ristovića, Miša Grof šokirao izjavom i obelodanio potpuno nove detalje o smrti sina (VIDEO) 12:25 Vip 1
Alo/N.K/Đ.M. POZLILO MAJCI VIDOJA RISTOVIĆA Drama na Novom groblju, odmah pritrčali da joj ukažu pomoć (FOTO) 12:11 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. POTRESNE SCENE NA NOVOM GROBLJU Udovica Vidoja Ristovića grca u suzama iznad groba i moli ga za oproštaj, Nikolina potpuno slomljena od tuge (FOTO) 11:58 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. POMEN VIDOJU RISTOVIĆU: Tuga na Novom groblju, majka i otac neutešni plaču iznad groba, Nikolina u društvu njegove bivše žene (FOTO) 11:28 Vip 0
Alo/Đ.M. PONOSNA SAM, ZNAM DA BI I TATA BIO Emotivna fotografija Nikoline Pišek, voditeljka u crnini grli ćerku, a poruka kida dušu (FOTO) 10:37 Vip 0
Alo/O.K. ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Nikolina Pišek pakuje kofere i odlazi sa Balkana nakon iznenadne smrti supruga, ovo su svi detalji 07:30 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SITUACIJA JE ALARMANTNA Prijatelji Nikoline Pišek zabrinuti, evo šta su je savetovali da uradi nakon što je saznala šok detalje sa obdukcije 08:00 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. GLEDA STARE SLIKE, STALNO PLAČE Nikolina neutešna nakon rezultata Vidojeve obdukcije, prekinula gradnju vile u Zagrebu 21:08 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MEDIJI SU BOLJE OBAVEŠTENI OD PORODICE Miša Grof ne može da se smiri nakon što je pročitao obdukcioni nalaz svog sina, otkrio i gde je Nikolina 13:32 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. IMAO JE SKORO TRI PROMILA ALKOHOLA U KRVI Otac Vidoja Ristovića slomljen nakon obdukcije sina, otkrio nove detalje: Načelnik mi je rekao... 07:56 Vip 2
Alo/N.S. OGLASILA SE UDOVICA Nikolina Pišek je nakon rezultata obdukcije Vidoja Ristovića ostala u šoku, voditeljka ne može da dođe sebi 14:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NISAM DOBIO NIKAKAV NALAZ, UŽASNO SAM Miša Grof vidno potresen zbog rezultata obdukcije sina Vidoja 13:52 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. UVEK BUDE LOŠE Nikolina Pišek prokomentarisala nagađanja oko smrti supruga 08:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NE SMEM DA UĐEM U STAN U KOJEM JE ŽIVEO MOJ POKOJNI SIN Miša Grof utučen: Nema ko da mi otvori vrata 22:15 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. DOŽIVEO JE NAJGORU SMRT AKO JE UMRO NA LJUBAVNICI Jeremićeva brutalno o pokojnom suprugu Nikoline Pišek: Bruka, on je nju izmasakrirao 11:19 Vip 3
Alo/N.S. PRVA ISPOVEST BOLESNOG MIŠE GROFA POSLE SMRTI SINA! Skupio snage i oglasio se nakon velike tragedije 20:54 Vip 0
Kuri/Alo/N.D. MIŠA GROF NE DA STAN POKOJNOG SINA Otac Vidoja Ristovića neće ni da čuje za prodaju nekretnine na Vračaru 19:23 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26