NEKA ME FANATICI ZAOBIĐU U ŠIROKOM LUKU! Nakon što je Boža Džons krenuo da proziva Takija, Marinković se oglasio i poručio mu ovo! 20:45 Vip 0
TAKI ODLUČIO DA PROGOVORI! Marinković rekao istinu o odnosu sa Teodorom Delić, pokazao kako je sve počelo među njima! 21:40 Vip 0
NIJE GA POZNAVALA, A EVO U ČIJOJ PRATNJI JE DOŠLA NA NJEGOV ROĐENDAN! Nova zadrugarka Teodora otkrila sve o odnosu sa Takijem Marinkovićem 00:49 Vip 0
BAHANALIJE U CRNOJ GORI Evo kako letuju Taki i Maja Marinković, starletin otac sve zabeležio i poručio: Volim život skup 09:30 Vip 0
TAKI HITNO IDE U CRNU GORU PO MAJU! Saznao kako tamo zarađuje novac i zanemeo, uputio joj i javno poruku! (FOTO) 17:12 Vip 1
BILAL BRAJLOVIĆ ZAVRŠAVA IZA REŠETAKA Majin moćni zaštitnik će ga unišititi, a evo kakve jezive situacije se dešavaju 16:10 Vip 0
HAOS U STUDIJU! U emisiju se uključio Taki Marinković i raskrinkao Maju: Ono veče u stanu si koristila razne igračke 11:40 Vip 0
TAKI ODBRUSIO BILALU Hvala Bogu da smo se rešili tog klinca, pokazao je on ko je i šta je 12:58 Vip 0
MOJA MAJA JE ZVEZDA, A TI DOMAR U ZADRUZI Taki brutalno odgovorio Lepom Mići, pa otkrio da li spava sa ćerkinim drugaricama i otkud mu toliko bogatstvo 20:45 Vip 1
SVE PRIZNAO Taki se oglasio i otkrio da li je on kriv za raskid Maje i Bilala, kao i da li je i dalje u kontaktu sa Brajlovićem 20:15 Vip 0
TAKI RADIO MAJI IZA LEĐA? Objavljeni javno svi dokazi da su se Car i Majin otac krišom viđali 18:35 Vip 0
Marija Kostić CARU SE NE PIŠE DOBRO Imaće problema ako uđe u "Zadrugu 7", oglasio se Taki i rekao sve 18:10 Vip 0
Marija Kostić ODALA SE Evo sa kim Maja provodi vreme nakon raskida sa Bilalom o kojem bruji region 18:30 Vip 0
Ermin Biberović TAKI MARINKOVIĆ KITI NOVČANIMA BIVŠU ZADRUGARKU! Pukao neverovatnu sumu na nju, Majin otac kao biznismen ne štedi ni dinara (FOTO) 16:57 Vip 0
Amina Jusović ĆERKE SUPARNICE, A ONI SE NE ODVAJAJU Takija i Slovenku okršaj njihovih mezimica ne remeti u druženju! 21:27 Vip 0
Marija Kostić RIVALKE, BLAMANTNO SE PONAŠAJU Brendonu nejasno šta zadrugarke vide u Zvezdanu, Taki otkrio kakvo mišljenje ima o Anđeli 00:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0