RODILE SU SE DRŽEĆI SE ZA RUKE Ceo svet je bio fasciniran ovim bliznakinjama, a evo kako danas izgledaju 20:08
Naj žena SVI SE PITAJU KO JE MAJKA OD NJIH TRI Ljudi gledaju da li je moguće da OVAKO izgleda u tim godinama! 16:22
Alo/E.B. OVE BLIZNAKINJE SU BILE OBELEŽILE VELIKI BRAT! Evo kako danas izgledaju Viki i Kiki, kriju se od medija, ovo su detalji! (FOTO) 08:35 Vip 0
NAJ ŽENA.RS BLIZNAKINJE SU ROĐENE KAO SAVRŠENO ZDRAVE BEBE Samo tri dana nakon što su došle kući krenula je borba za njihov život! 10:18
BILE SU PRAVA SENZACIJA U SVETU Pogledajte kako danas izgledaju najpoznatije bliznakinje koje imaju različitu boju kože 20:30
alo.rs/S.Ć. DOKTORI SU VEĆ DIGLI RUKE Babica je stavila umiruću bebu pored sestre, onda se desilo čudo 19:18 Razonoda 0
najžena.rs NAJREĐI OBLIK SIJAMSKIH BLIZNAKINJA: Kad su rođene rekli su da neće preživeti noć, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila 12:55
alo.rs/S.Ć. BRAĆA BLIZANCI OŽENILI SESTRE BLIZNAKINJE Kad im vidite decu, zapanjićete se 13:35 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. IZLAZE ZAJEDNO, NOSE ISTU GARDEROBU, SVI MISLE DA SU BLIZNAKINJE One su mama i ćerka, i nema šanse da pogodite ko je ko 15:48 Žena 0
NajŽena.rs SESTRE BLIZNAKINJE RODILE DECU NA SVOJ ROĐENDAN: Zbog jednog detalja su i one ostale u čudu i ne mogu da veruju šta se desilo 15:01
NajŽena.rs "KUPIO SAM DETE ZA 30.000 MARAKA": Šokantna ispovest oca iz Aleksinca isplivala tek posle 40 godina, žena je pronašla i sestru bliznakinju 15:27
Naj žena.rs IDENTIČNE BLIZNAKINJE POKUŠAVAJU DA ZATRUDNE U ISTO VREME To nije ono što je najbizarnije! 14:15
Informer/Alo/K.G. OVO JE SESTRA BLIZNAKINJA NAŠE VODITELJKE! Neverovatno liče, ona se ne eksponira javno i radi kao profesor! (FOTO) 22:35 Vip 1
ONE SU MEDICINSKA MISTERIJA "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu" 15:54
MOĆ SESTRINSTVA Devojčica sa daunovim sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa sestrom bliznakinjom 21:02
Alo.rs/D. I. POJAVILA SE FOTKA BLIZNAKINJA Ćerke Jovane i Željka Joksimovića niko nije video, prva njihova slika se širi internetom! 07:31 Vip 0
najžena.rs USPEŠNO RAZDVOJENE SIJAMSKE BLIZNAKINJE: Emotivan susret sestara koje su bile spojene glavom i leđima 16:50
najžena.rs PROGLAŠENE SU ZA NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA 2010: Evo kako danas izgledaju ove čarobne devojčice 19:16
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21