ZOLA SKOČIO NA MUNJEZA! Pljušte uvrede i psovke, nikad brutalniji okršaj, u sve se umešala i Stefani! 01:00 Vip 0
KO ĆE KOME AKO NEĆE SVOJ SVOME! Zola odmah pri ulasku u Elitu 8 zario nož u leđa rijaliti prijatelju (VIDEO) 14:45 Vip 0
SVI BRUJE O REAKCIJI STEFANI GRUJIĆ Pogledajte šta je radila kada je Zola ušao u Elitu (VIDEO) 09:05 Vip 0
ON JE SINOĆ UŠAO U ELITU 8 Sumnja da je otac Stefaninog deteta, spreman na DNK, nastala pometnja u Šimanovcima! 07:40 Vip 0
POVRATAK RIJALITI ZVEZDE? Slučajno otkrio planove produkcije, fotka podgrejala sumnje da ulazi u Elitu 8 20:20 Vip 0
"SVE JE KULMINIRALO SEDMOG FEBRUARA" Miljana otkrila da li je Zoli pretila ubistvom: Zvala me je jedna žena! 19:45 Vip 0
"ZOLA JE PLAĆEN DA STEFANI GRUJIĆ NAPRAVI DETE" Skandalozne tvrdnje na račun Čolića, otkriveno zašto zapravo ulazi u Elitu! 17:20 Vip 0
"KADA JE ČUO CIFRU NIJE MOGAO DA ODBIJE" Uhvaćen ispred Pinka, a sad otkriven i honorar, svi čekaju njegov ulazak! 12:30 Vip 0
"SLALA JE LJUDE DA MI NAUDE, PLAĆALA IH DA ME PRATE" Zola otkrio stravične detalje o Miljani, evo šta mu je sve radila! 02:00 Vip 0
RIJALITI ZVEZDA POSETILA PINK U TAJNOSTI! Priča se da je potpisan ugovor, mnogima neće biti dobro kada ga budu videli na kapiji! 22:29 Vip 0
DRAMA U SPOLJNOM SVETU! Miljana napala Zolu u spoljnom svetu, otkriveni skandalozni detalji, Čolić nije mogao da je spremi! 22:20 Vip 0
ON ULAZI U ELITU! Povukao se iz javnosti, nestao odjednom i otišao daleko, a sada se vraća i najavio haos! (FOTO) 18:20 Vip 0
MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U ELITU! Izlanula se i priznala sve u lajvu uživo, otkrila sve i o svadbi sa Zolom! 23:20 Vip 1
SAGA NN OČEVA ELITE SE NASTAVLJA Rijaliti učesnica objavila fotografiju sa detetom, pa pecnula Lazara Čolića Zolu: "DNK nije potreban!" 22:40 Vip 0
MILJANA I ZOLA NAJAVILI DA ZAJEDNO ULAZE U ELITU! Zabeležen razgovor rijaliti učesnika, sve izašlo na videlo! (VIDEO) 22:10 Vip 0
ZOLA PROGOVORIO NAKON NAVODA DA JE POSTAO OTAC! Evo da li je dete Stefani Grujić njegovo, hitno se oglasio, nije mogao više da ćuti! 00:40 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE NAKON BEŽANJA IZ ELITE! Kulićeva u lajvu sa Zolom, nastao opšti haos: "Otišla sam iz rijalitija, nepravda me ubi..." 07:15 Vip 2
BIVŠI ZADRUGAR NOSI GAJBE PIĆA! Zola šokirao sve, zaposlio se, isplivala fotografija! (FOTO) 15:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46