ANELI NAJAVILA IGRARIJE SA DVA CIMERA Ahmićeva otkrila koga upliće u svoj odnos sa Janjušem, evo kakve su njihove reakcije 18:45 Vip 0
MILJANA I ZOLA JEDNO DRUGOM BACAJU STVARI U JEZERO Vanredno stanje u Eliti, obezbeđenje uletelo na imanje 15:40 Vip 0
ZOLA IZNEO MILJANI BIZARAN PLAN ZA BEBICU Neviđeni preokret, Čolić izgovorio Kulićevoj ovu rečenicu i ostavio je u šoku 15:05 Vip 0
HITNO IZVEDENA IZ ZADRUGE Nakon što je tražila diskvalifikaciju Miljana se obratila produkciji! 21:20 Vip 1
HAOS IZMEĐU MILJANE I ZOLE Obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću, ona traži momentalnu diskvalifikaciju! 18:10 Vip 0
ZOLA REŠIO SLAĐU PORŠELINU: Au kad je on sinoć legao pored mene, žmarci su me prošli svuda! 15:15 Vip 0
IZBACI ME IZ SVOJIH PRLJAVIH USTA Miljana i Zola ponovo zaratili, bivši ljubavnici kao rogovi u vreći 18:25 Vip 0
ZOLA I SLAĐA DONELI ODLUKU O VEZI, MILJANA U SUZAMA Kulićeva nema snage da ugasi emocije, preplakala jutro 13:48 Vip 1
DRHTE MI NOGE ZBOG ZOLE: Takmičarka "Elite" rešena da zavede Lazara Čolića, evo kako je Miljana reagovala 09:53 Vip 0
PAO PRVI POLJUBAC MILJANE I ZOLE! Kulićeva se skamenila kad ga je ugledala na vratima, a onda je nastao karambol 07:35 Vip 1
ZOLA OTKRIO SVE O MILJANINIM ORGIJAMA Nije želeo više da ćuti, evo šta se desilo i da li je on javno objavio 21:58 Vip 0
ZOLA PRIZNAO DA LI JE BIO INTIMAN SA SLAĐOM! Čolić rešio da progovori, dodelio Poršelini ovaj nadimak, pa pomenuo i Miljanu! 23:10 Vip 0
ISPLIVALI DETALJI MILJANINOG RAZGOVORA SA PSIHIJATROM! Evo šta joj je rečeno za njen odnos za Zolom 08:40 Vip 0
HAOS U ŠIMANOVCIMA Miljana tražila hitan lekarski pregled, njeno zdravstveno stanje se naglo pogoršalo! 13:42 Vip 0
ZOLA ŠOKIRAO JAVNOST! Čolić za Miljanin rođendan u zagrljaju ove žene, Kulićeva na aparatima! (FOTO) 17:05 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
VIKALI DA JE ĆACI I TERALI GA U LEDENI IBAR! Majka dečaka koji je preživeo stravično nasilje se ponovo oglasila za Alo!: Danas je teško disao... 14:00 Vesti 0
METEOROLOŠKA BOMBA EKSPLODIRALA U EVROPI Jaka oluja juriša ka ovim zemljama, STIŽE POTOP 13:55 Vesti 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. DECEMBRA Evo kakva sudbina čeka svaki znak, mnogima će se život preokrenuti! 13:43