VITLAO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE! Barbara Bobak obelodanila detalje drame kroz koju je prošla: Bio je pijan, unosio mi se u lice! 07:00 Vip 0
BARBARA BOBAK ZA DVA NASTUPA UZIMA PREKO 100.000 EVRA! Otkriveni svi detalji, mnogim zvezdama ovo nije uspelo, cifre su ogromne 21:43 Vip 0
OVI PEVAČI ĆE ZARADITI OGROMAN NOVAC OVOG LETA Od cifara će vam se zavrteti u glavi, najveće iznenađenje je ovaj folker! 12:00 Vip 0
VENDI ULETELA NA ROĐENDANSKU ŽURKU KOD BARBARE BOBAK! Nastao neviđeni haos, evri leteli sa svih strana! 16:17 Vip 0
SMETALO MI JE ŠTO JE POROČAN! Barbara Bobak nikad brutalnije o Darku Laziću, pa mu se javno obratila! 11:05 Vip 0
VODITELJ PINKA ŠOKIRAO SVE U STUDIJU! Pročitao intimno pitanje, pevačica izustila samo ovo: Roditelji su mi tu, ne želim da odgovorim! 19:16 Vip 0
PEVAČICA SE JAVNO POŽALILA DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Ako nađeš nekoga s posla, onda našle se dve budale 22:01 Vip 0
NASTRANA I RUŽNA OSOBINA! Barbara Bobak odlučila da progovori javno o raskidu sa Darkom Lazićem, spomenula i prevaru! 23:20 Vip 0
HISTERIČNI, SUJETNI SMEĆARI Pevačica otkrila kakvo je loše iskustvo imala sa poznatim muškarcima: "Pene na mlade žene" 19:35 Vip 0
BARBARA BOBAK OKUPILA PORODICU! Povod je predivan, prvo oglašavanje i njenog brata, evo šta je poručio sestri! 18:25 Vip 0
NEMAJU VISOKO MIŠLJENJE O MOJIM PARTNERIMA Barbara Bobak otkrila detalje odnosa sa roditeljima 21:00 Vip 0
HIT IZDANJE BARBARE BOBAK! Uslikali smo pevačicu u farbari, ovi kadrovi postaće viralni, evo šta je radila 14:30 Vip 0
BARBARA BOBAK PREKINULA NASTUP! Poleteli predmeti ka bini, pevačica se hitno obratila publici! 08:14 Vip 0
SAMA JE TRAŽILA Barbara Bobak priznala šta se desilo iza bine na koncertu Aleksandre Prijović, spomenula i njenu majku 07:30 Vip 0
"OVE MALE PSIHOPATE TREBA DA SNOSE POSLEDICE" Barbara Bobak vidno uznemirena apelovala na policiju 13:36 Vip 0
ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SA NASTUPA BARBARE BOBAK! Momak iz publike prišao pevačici i ponudio ovo, a o njenoj reakciji će se pričati 17:30 Vip 0
ZA OSMI MART SAM IŠLA NA STRIPTIZ! Barbara Bobak šokirala izjavom: Naravno da više volim da dobijam! 21:16 Vip 0
DRAMA BARBARE BOBAK DIGLA MEDIJE NA NOGE Pevačica kuka da je izgubila kofer para, a onda je isplivala istina 20:09 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26