MAJKO MILA, DA LI SU NORMALNE? Umesto u hotelu, devojke greškom završile na neverovatnom mestu - ljudi plaču od smeha! (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
KAKAV LAŽOV Đilas prebrojava zvezdice hotela u Pekingu, smeta mu diplomatski trijumf Vučića! Masno slagao o troškovima, pa se ispalio 11:33 Vesti 11
SUVI LUKSUZ I POGLED NA KATEDRALU Karleuša pokazala luksuznu spavaću sobu u Milanu! (VIDEO) 17:00 Vip 1
PROGLAŠENA NAJBOLJA GOSTIONICA U ENGLESKOJ Ima posebnu atmosferu i duh istorije i tradicije - gosti je sa razlogom obožavaju 18:35 Razonoda 0
TURISTKINJA SE U SRED NOĆI ŠUNJALA OKO BAZENA Kad su gosti hotela videli šta radi, nastao TOTALNI HAOS, kamera sve snimila! (VIDEO) 18:15 Razonoda 0
PILOT SE PREVIŠE OPUSTIO NAKON DUGOG LETA Napio se i napravio neviđeni skandal - putnici su brzo reagovali 12:00 Razonoda 0
AUH, KAKAV ŠOK! Došao u hotel, platio sobu ko čovek, a onda ga je umesto terase dočekalo OVO! (FOTO) 15:00 Razonoda 0
UKLETI HOTEL NA IBICI? hotel na Ibici? Dvojica mladića preminula, još jedna tragedija prećutana? 15:31 Vesti 0
TURISTA POGLEDAO KROZ PROZOR, I ZANEMEO OD ŠOKA Kad je video šta je iza zavesa, shvatio da je žrtva prevare! (VIDEO) 16:49 Razonoda 0
BESPLATAN SMEŠTAJ U ITALIJANSKOM HOTELU U ZAMENU ZA - KNJIGU Ideja je oduševila mnoge 18:00 Razonoda 0
POZNATI PEVAČ JE VLASNIK DVA HOTELA U NEMAČKOJ Posao mu je godinama vodila žena, a sada ih je prepisao deci! (FOTO) 15:00 Vip 0
''OVO JE JAKO ČUDNO, NISAM ZNAO GDE SAM'' Srpski jutjuber prenoćio u najmanjem hotelu na svetu, jedna stvar ga je posebno šokirala! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
PRESEDAN Sud u ovoj zemlji naložio da centar za zapošljavanje plaća hotelski smeštaj beskućnicima 15:57
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46