"AKO MI BOG DA JOŠ 5 GODINA ŽIVOTA..." Emotivna ispovest Žike Jakšića, priznanjem izazvao lavinu emocija 13:55 Vip 0
POMIRILI SE ŽIKA JAKŠIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ Krili su vezu godinama, a sada je došlo do preokreta! 10:20 Vip 0
MILENA ĆERANIĆ ODBRUSILA ŽIKI JAKŠIĆU: "Kad lično budem čula izvinjenje za sve što su mi uradili..." 19:00 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA PRVA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA Bili su u braku 10 godina, a onda je oženio 24 godina mlađu voditeljku 20:20 Vip 0
ZBOG OVOGA JE TRAŽIO RAZVOD OD DAJANE PAUNOVIĆ Stariji 24 godine, a preko jednog nije prešao 20:45 Vip 0
"STALNO MI TO STOJI U MALOM MOZGU" Pevačica ne želi više da ćuti, o Žiki Jakšiću izustila ovo, pa otkrila šta joj je uradio 11:05 Vip 0
"ŽIKA JAKŠIĆ ME JE PRISILJAVAO, SVAĐALI SMO SE" Pevačica nakon mnogo godina šokirala tvrdnjama o dešavanjima u Grandu: "Zato si tu gde jesi!" 17:15 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNI SIN ŽIKE JAKŠIĆA Pobegao daleko od Srbije, veoma je uspešan u svom poslu, a evo kako izgleda! 10:20 Vip 0
ON ĆE ZAUZETI MESTO SAŠE POPOVIĆA U ZVEZDAMA GRANDA? Bio je u njegovoj senci, sada otkrio ono o čemu se nagađalo! 17:25 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ ZA JEDNU STVAR DAO 8.000 EVRA Voditelj odmah izašao na ulicu da pokaže čime raspolaže (FOTO) 17:45 Vip 0
ŽIKA ZANEMEO KAD JE VIDEO ROĐENOG BRATA NA SCENI U emisiji nastao muk, a evo šta je Jakšić uradio iz momenta 09:15 Vip 0
MA, KAKAV ŽIKA! Godinama smo verovali da se ovako zove, a evo šta Jakšiću piše u ličnoj karti - iznenadićete se koje ime je u pitanju! 18:25 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26