PLAVUŠE SE BOLJE ZABAVLJAJU Kim Kardašijan se opet ofarbala, platinasto plava je definitivno njena boja! 17:34
KIM KARDAŠIJAN ZGROZILA SVET! Starleta prodaje prljavu torbu po paprenoj ceni, nastao haos na mrežama! 10:40 Vip 0
,,MOJA BEBA" Kim Kardašijan na sva usta hvali najstariju ćerku, sa 10 godina postigla ono o čemu mnogi mogu samo da sanjaju 12:40
PA, KAKO JE NIJE SRAMOTA? Zgrozićete se kada vidite šta prodaje Kim Kardašijan po paprenoj ceni 20:22
ĆERKA KIM KARDAŠIJAN U CENTRU SKANDALA Divi se svojoj maćehi, njen crtež je usijao društvene mreže 14:20
KIM KARDAŠIJAN BESNA NA KANJEA Novi problemi među bivšim supružnicima, a za sve je kriva njegova žena 10:29
NI SESTRA NIJE ODOLELA TRENDU Viralni ,,naravno" video Kim Kardašijan inspirisao Kortni da ostavi svoj pečat, tajming je bio perfektan! 13:17
ŠUŠKA SE DA JE SMUVALA SESTRINOG BIVŠEG Kim Kardašijan ima novog dečka, a vezu krije kao zmija noge 12:49
DA LI JE POMIRENJE NA POMOLU? Kim Kardašijan i Kanje bili na večeri, a sad ga podržala na Instagramu 15:24
KIM KARDAŠIJAN I BEKAM U VEZI? Svet bruji o njihovoj tajnoj romansi, konačno se pojavili zajedno! 13:10 Vip 0
KIM KARDAŠIJAN SE DOPISIVALA SA PREDSEDNIKOM FIFA On podelio privatne poruke, najpoznatija starleta mu obećala jednu stvar (FOTO) 17:05
ŽURKA LUDNICA U STILU DŽENEROVIH Tetka Kim podelila slike sa dvostruke rođendanske proslave, provod je bio nezaboravan! 14:07
IMA LI OVO DETE MAJKU? Ćerka Kim Kardašijan ismejala TikTokera u najnovijem snimku, pojeo ga je blam! 20:52
"OBEĆALA SAM KENDAL DA ĆU PRESTATI SA OVOM POZOM" Rijaliti zvezda podelila neodoljive sličice sa odmora, prvi autfit nismo očekivali! 20:17
KIM KARDAŠIJAN PODELILA SVOJU MUKU SA PRATIOCIMA Psorijaza joj uništava život, rijaliti zvezda pokazala posledice 11:11
POSTOJI LI NEŠTO DA JOJ NE IDE OD RUKE? Kim Kardašijan snima dokumentarac o slavnoj Elizabet Tejlor, a krije i još jedno iznenađenje 17:32
KAO SA DIVLJEG ZAPADA Kim Kardašijan ne prestaje da iznenađuje, a sad se pojavila obučena kao kauboj 13:21
POČELI KAO SIROMAŠNIJI ASISTENTI, PA "PREŠIŠALI" SVOJE ŠEFOVE: Ovo je lista slavnih koji su prestigli poslodavce 20:00 BIZ 0
KARDAŠIJANKA U PARIZU UKRALA SVU PAŽNJU Kim u zapanjujuće smeloj haljini sa prorezima koja više otkriva nego što pokriva 15:17
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42