Najžena.rs NAPLAĆIVALA JE SE*UALNE USLUGE: Sa 17 godina se predozirala, uzimala heroin - ovo je nova devojka Kanje Vesta! (FOTO) 18:45
Alo/I.G. KANJE MOLI KIM DA SE POMIRE! Reper javno priznao da je radio stvari koje nisu prikladne i da mu nedostaje porodica 08:50 Vip 0
Alo/D.S. KANJE VEST PROMENIO IME I PREZIME Reperu sada u dokumentima stoji samo jedna reč, a inspiraciju je pronašao u Bibliji 15:48 Vip 0
Alo/D.S. SESTRE SU NOSILE MOJU FOTKU KOD PLASITIČARA Kim Kardašijan oplela po celoj porodici, evo šta je rekla za bivšeg muža! 08:36 Vip 0
Alo/D.S. POJAVIO SE NOVI PO*NO SNIMAK KIM KARDAŠIJAN?! Menadžer otkrio kome želi da pošalje film, njen advokat se odmah oglasio! 19:20 Vip 0
Daily Mail/Alo/D.S. PRIZNAO NEVERSTVO KROZ PESME Svi osim Kim Kardašijan su znali da je Kanje Vest vara, a evo kako se odao 07:36 Vip 0
Alo/Đ.M. KANJE ŠUTNUO IRINU ŠAJK! Reper raskinuo sa poznatom manekenkom nakon samo dva meseca veze, razlog je bizaran! 19:28 Vip 0
Alo/D.S. KANJE MESECIMA ŽIVI U SVLAČIONICI NA STADIONU! Njegova improvizovana soba podseća na zatvorsku ćeliju! 11:32 Vip 0
Alo/Đ.M. POMIRILI SE KIM I KANJE! Svet bruji o ovom potezu Kardašijanke koji je doveo do toga da poznati par zakopa ratne sekire 15:33 Vip 0
Alo/Đ.M. KIM JE KRIVA?! Kanje Vest plakao na promociji novog albuma, reper se slomio zbog ovoga 23:30 Vip 0
Alo/Đ.M. JAVNOST U ŠOKU! Kim Kardašijan donela skandaloznu odluku, a svi misle da je razlog razvod od Kanje Vesta 23:30 Vip 0
Alo.rs BEZ NJENOG PO*NO FILMA RIJALITI NE BI USPEO: Kim Kardašijan je tada bila drogirana i stalno je plakala! 16:15 Vip 0
NE VOLE SE GODINAMA! Ovaj čuveni fudbaler je kriv za svađu Kim Kardašijan i Irine Šajk, obe su bile sa njim, a sada je sve isplivalo! 15:00 Vip 0
Alo/Glossya/T.Đ NADA SE DA ĆE VEZA BRZO DA PROPADNE Evo šta Bredli Kuper misli o vezi svoje bivše žene i Kanjea Vesta, zbog deteta to mora da se prekine! 20:28 Vip 0
Alo/T.Đ KIM SE POŽALILA MAJCI Najintimnija svedočenja Kardašijanove o krahu braka sa Kanjeom, jednu stvar nikako nije mogla da prevaziđe! 19:50 Vip 0
SADA JE I ZVANIČNO! Kanje Vest smuvao prelepu Irinu Šajk, uhvaćeni zajedno i to na ovoj destinaciji! 18:44 Vip 0
Alo.rs PALO POMIRENJE VEKA? Kim oprostila Kanjeu sve: Voleću te dok sam živa! Njena poruka usred razvoda šokirala ceo svet (FOTO) 22:15 Vip 0
Alo/Glossy/T.Đ NE KRIJE SVOJU TUGU ZBOG NJEGOVE NOVE DEVOJKE Evo kako se Kim Kardašijan oseća nakon što je Kanje smuvao Irinu! 11:47 Vip 0
Telegraf/Alo/V.M. Kanje Vest preboleo Kim, utehu pronašao u bivšoj devojci Kristijana Ronalda?! 23:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21