ŽENO, ZAR TE NIJE BLAM? Bjanka Senzori pred majkom u skandaloznom izdanju, usred porodične drame dolila ulje na vatru 15:14
SUDAR TITANA, FANOVI U ŠOKU! Kim Kardašijan i Bjanka Sensori prvi put oči u oči, a ovo je povod 01:45 Vip 0
IDE TATINIM STOPAMA Ćerka Kanjea Vesta (10) objavila najveći muzički projekat do sad, naziv je da puknete od smeha! 11:05
KONTROVERZNI PAR NE PRESTAJE SA SKANDALIMA Žena Kanjea Vesta pokazala čime raspolaže, apsolutno ništa nije sakrila 15:41
"POSTALA JE PARADNI KONJ!" Otac Bjanke Senzori besan na Kanjea Vesta, sprema se za obračun sa reperom 13:22
NASTAVLJAJU DA NIŽU SKANDALE Kanje Vest sa maskom na licu, a tek kad vidite šta je Bijanka obukla za reviju u Milanu 20:07
KAKO OVAJ ČOVEK DIŠE? Kanje Vest u još jednom bizarnom izdanju, ovaj put je prevazišao sam sebe 12:30
,,MOJA BEBA" Kim Kardašijan na sva usta hvali najstariju ćerku, sa 10 godina postigla ono o čemu mnogi mogu samo da sanjaju 12:40
SVI SU GA GLEDALI U ŠOKU Poznati muzičar se kao "nindža" pojavio na utakmici Lige šampiona (FOTO) 10:08
KIM KARDAŠIJAN BESNA NA KANJEA Novi problemi među bivšim supružnicima, a za sve je kriva njegova žena 10:29
KARLEUŠU BESRAMNO POTKRALA SVETSKA FACA! Pevačica obelodanila istinu na videlo, a evo o kome je reč 12:53 Vip 0
GORNJA USNA MU NEZAUSTAVLJIVO RASTE Kanje Vest ponovo šokirao izgledom, fanovi zabrinuti za slavnog repera 21:31
TOTALNO IZGUBILA KOMPAS Žena Kanjea Vesta, Bjanka Senzori šokirala odevnom kombinacijom, pokazala više nego što treba 18:19
DA LI JE POMIRENJE NA POMOLU? Kim Kardašijan i Kanje bili na večeri, a sad ga podržala na Instagramu 15:24
VIŠE JE NE PREPOZNAJU Roditelji Bjanke Senzori se plaše za nju, Kanje Vest je potpuno preuzeo kontrolu 10:42
TATINA ĆERKA NASTAVLJA DA POMERA GRANICE Malena Nort se pojavila u najnovijem spotu Kanjea Vesta, otkrila i šta želi da bude kad poraste! 14:02
ZAISTA NEMAJU MERU Bjanka Senzori i Kanje Vest u bizarnoj modnoj kombinaciji, u ovaj detalj su svi gledali 17:08
IMA LI OVO DETE MAJKU? Ćerka Kim Kardašijan ismejala TikTokera u najnovijem snimku, pojeo ga je blam! 20:52
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0