JAVNA MOLBA ZA KRISTINU SPALEVIĆ! Kristijan Golubović izveden iz takta, spomenuo i sinove: ''Zamolio bih moju armiju...'' 17:40 Vip 0
"KRISTIJAN JE U STANJU DA VAS SLOMI" Kristina Spalević prvi put o raskidu, otkrila sve detalje: Toliko me je ponizio..." 10:30 Vip 0
NAKON RASKIDA SE SUOČAVA SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM Kristina Spalević pokazala promene, pa otkrila kroz šta prolazi: "Osuđena sam na to" 12:00 Vip 2
"DOBRO SU ODGLUMILI RASKID, SVE JE UNAPRED SMIŠLJENO" Kristijan i Kristina na meti osuda, pojavile se skandalozne tvrdnje 09:50 Vip 4
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIMIO NOVI UDARAC Kristina ga ne štedi, evo šta je uradila bez pardona 23:00 Vip 0
MINA VRBAŠKI SE IZLANULA ISPRED KAMERA Otkrila gde će Kristina Spalević biti zaposlena, nakon rastanka od Kristijana donela odluku! 22:45 Vip 0
"KLOŠARKO, JELA SI MOJ HLEB U MOJOJ KUĆI" Kristijan Golubović objavio prepisku sa njom, osuo paljbu posle rastanka od Kristine 22:23 Vip 1
"IZBACILA MI JE SVE STVARI, NIJE MI OSTAVILA NOVAC" Aleksandra Babejić otkrila detalje skandala koji je doživela: "Mislila sam da je čovek" 14:00 Vip 0
"PRISTAO JE NA TO, A ONDA SAM POČELA DA SE TRESEM" Prvo oglašavanje Aleksandre Babejić nakon skandala sa Kristijanom i Kristinom: "Pomagala sam im oko dece" 09:25 Vip 0
ČEKALA GA JE DOK JE BIO U ZATVORU, A ONDA JU JE PREVARIO SA KRISTINOM Ovo je bivša supruga Kristijana Golubovića sa kojom ima ćerku: "Najčestitija žena" 08:30 Vip 0
"KO ZNA ŠTA JE MOGAO DA JOJ URADI" Drugarica Kristijana Golubovića o njegovom odnosu sa Kristinom: "Verovatno više psihički ne može da izdrži" 21:40 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE KRISTIJAN STARIJI OD KRISTINE Komentari su okrutni: "On je za nju deda, truli pored njega" 20:45 Vip 0
"PRETI MI DOK LEŽI U KREVETU MOG DETETA" Novi detalji drame u domu Golubovića, Kristina razvezala jezik! 17:00 Vip 0
ONA SE USELILA U KRISTIJANOV STAN NAKON ŠTO JE KRISTINA OTIŠLA Pokupila decu, pa otkrila sve detalje: "Donela je 10 kofera, spava u ovom krevetu" 16:20 Vip 0
"OVO JE RAZLOG ZBOG KOGA JE KRISTINA OTIŠLA SA DECOM IZ STANA" Kristijan Golubović prvi put otkrio kako je došlo do kraja, pomenuo i treću osobu 10:45 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE KRISTIJANA NAKON ŠTO JE KRISTINA POTVRDILA KRAJ Golubović uhvaćen usred noći, evo i gde! (FOTO) 16:32 Vip 0
SVI BRUJE O RAZVODU, A SADA JE I ZVANIČNO DOŠAO KRAJ! Kristina priznala da je napustila Kristijana: "Više ne živimo zajedno" 08:00 Vip 2
"ZAVALIĆU TI ŠAMARČINU, STOKO, ONESVESTIĆU TE!" Skandal u kući Kristijana Golubovića, o svađi ne prestaje da se priča! 14:40 Vip 3
DOK KRISTIJAN MOLI ZA POMIRENJE, KRISTINA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA Uhvaćena usred bela dana! (FOTO) 12:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26