https://bizportal.rs/biz-info/svet/vozaci-pazite-se-mala-greska-na-pumpi-moze-da-vas-kosta-380-evra/ 13:12
KUPIO VINJETU, PA PLATIO DRAKONSKU KAZNU U AUSTRIJI! Čuvajte se ovoga, nije pomogla ni žalba 06:00 Vesti 0
SAŠA KOVAČEVIĆ VRAĆEN SA AERODROMA Pevač napravio prekršaj, sada otkrio detalje agonije: "Shvatio sam kasno" 09:40 Vip 0
ŽENA SUŠILA VEŠ NA TERASI, PA MORALA DA PLATI KAZNU OD 50 EVRA Nije mogla da veruje kada je čula razlog 20:10 Razonoda 0
Advokat joj je slao lascivne poruke preko WhatsApp-a: Tužila ga, a sada ona mora da plati! 19:00 BIZ 0
Da li je ovo najgluplja kazna u istoriji? Nesrećnik se našao na udaru bizarne policijske odluke 12:20
PIJAN I DROGIRAN "MERCEDESOM" UBIO ŽENU (71) NA PEŠAČKOM, PA POBEGAO Stigla presuda, evo koliko će Bojan iz Niša robijati 17:16 Hronika 0
Marija na letovanju platila kaznu za parking: 4 godine kasnije dobila šok pismo od advokata 16:39 BIZ 0
KOMPLETAN VODIČ KROZ PARKING ZONE U BEOGRADU: Ovde možete da ostanete samo pola sata, a kazna stiže dok trepnete! 08:15 Vesti 0
VEĆE KAZNE ZA SILOVATELJE! Uvodi se novo krivično delo "obljuba bez priustanka", evo šta to znači 10:33 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46