PODATAK KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI Evo koliko je zapravo visoka Sanja Kužet, ovo se ne primećuje uopšte na televiziji 21:15 Vip 0
NIKAD VRELIJE IZDANJE! Sanja Kužet žari i pali, voditeljki sevaju atributi na sve strane (FOTO) 20:05 Vip 0
BESPREKORNA LINIJA SANJE KUŽET NAKON POROĐAJA! Voditeljka Granda pozirala bez šminke, pljušte komentari 12:59 Vip 0
"LAKTALI SU SE I POKUŠAVALI DA ME SRUŠE" Sanja Kužet ne može više da ćuti o koleginicama, evo kakve probleme je imala! 22:30 Vip 0
UTEGLA SE U HELANKE I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Hot izdanje Sanje Kužet, muškarcima popadale vilice (FOTO) 19:00 Vip 0
ONA JE BILA ZAŠTIĆENA U GRANDU! Otkrivena istina nakon toliko godina, voditeljka sve duguje Saši Popoviću 10:20 Vip 0
SAMO 7 DANA OD SMRTI SAŠE POPOVIĆA, VODITELJKA ISPRIČALA ŠTO NIKO NIJE ZNAO Detalj iz emisije "Zvezde Granda" svima promakao 14:05 Vip 0
''NIKADA NIJE KASNILA PLATA, ZVAO ME JE U POLA DVA UJUTRU'' Zaposleni Granda razvezali jezik o Saši Popoviću 17:07 Vip 0
ŠOKANTNA PROMENA U ZVEZDAMA GRANDA NAKON SMRTI SAŠE POPOVIĆA Objavljen snimak iz studija, nju niko nije očekivao! (VIDEO) 18:45 Vip 0
VODITELJKA DALA OBEĆANJE SAŠI POPOVIĆU Slomljena zbog njegove smrti: "Ostali smo bez vođe" 18:09 Vip 0
VODITELJKA PRED POČETAK EMISIJE SAZNALA DA JOJ JE SIN DOBIO POTRES MOZGA Kolega joj se prvi našao u nesreći, nastavila kao da je nije desilo 18:40 Vip 0
OVA LEPOTICA JE SESTRA SANJE KUŽET! Zanosna plavuša izgleda nesvakidašnje, uopšte ne liči na voditeljku (FOTO) 20:10 Vip 0
NEKE IMAJU VIŠE FAKULTETA, A JEDNA SAMO OSNOVNU ŠKOLU Obrazovanje naših voditeljki će vas šokirati, evo šta su završile 09:55 Vip 0
DOM NAŠE VODITELJKE ODIŠE LUKSUZOM Pokazala svaki kutak, ovo se retko viđa, mermerni zidovi, i nemaštaj od kog boli glava! 08:20 Vip 0
SANJA KUŽET BLISTA NAKON POVRATKA U ZVEZDE GRANDA! Voditeljka objavila emotivnu fotografiju, ne skida osmeh sa lica 14:05 Vip 0
SANJA KUŽET SE VRATILA U ZVEZDE GRANDA Voditeljka dolaskom iznenadila sve, nastala prava pometnja, a tek da vidite kako izgleda nakon porođaja 17:15 Vip 0
SANJA KUŽET RAZNEŽILA JAVNOST! Voditeljka pokazala kako provodi vreme sa sinom, komentari samo pljušte 22:15 Vip 0
SANJA KUŽET OBJAVILA SNIMAK IZ PORODIČNOG DOMA Voditeljka pokazala najmlađeg sina, kadar sve raznežio 16:34 Vip 0
SANJA KUŽET (40) POKAZALA TEK ROĐENOG SINA Objavila prvu sliku naslednika, kadar topi srca 18:17 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26