ZBOG OVOGA JE HTEO DA POBEGNE IZ ELITE Milica Veselinović objavila Mensurove pretnje i privatne poruke 22:15 Vip 0
MENSUR HITNO NAPUŠTA RIJALITI Procurio snimak kako ucenjuje produkciju, a evo i zbog čega (VIDEO) 19:34 Vip 0
PRVI DUEL MILICE I MENSURA NAKON SKANDALOZNOG RASKIDA! Ajdarpašić zapretio bivšoj devojci advokatima: Zašto me se sramiš? 07:45 Vip 0
LJUBOMORA I HAOS TEK KREĆU! Učesnicima Elite nije bilo dobro kad su saznali koga publika najviše voli 08:53 Vip 1
OTKRIO ZBOG ČEGA GA JE MENSUR RAZOČARAO! Karić rekao šta je očekivao od njega posle svega! (FOTO) 22:45 Vip 0
KARIĆ SE PREKO OVOG UČESNIKA SVETI MENSURU: On mislio da ga kamere ne snimaju, pa se izlanuo i raskrinkao Stefana 18:15 Vip 0
OČEKUJE SE DISKVALIFIKACIJA U ELITI: Mensur zanemeo od šoka, učesnica razotkrila njegovu sramnu radnju 16:16 Vip 0
HAOS U BELOJ KUĆI! Otkrivene pritajene emocije Aneli i Janjuša, zbog ovoga su završili! (FOTO) 03:00 Vip 0
PROMENIO MIŠLJENJE O NJOJ! Zadrugar nahvalio Mionu, pa rekao da joj fali malo da pređe granicu sa Mensurom, ukućani u šoku! (FOTO) 02:00 Vip 0
ČUDI ME DA NIJE ZNALA ZA ANINO KOCKANJE! Mensur napao Kačavendu, pa je pohvalio, ona ostala bez reči! (FOTO) 01:40 Vip 0
VELIKA FRKA U CRNOJ GORI! Mensurova majka besna zbog njegove afere sa Teodorom: Ne treba mi robijašica za snajku! 11:50 Vip 0
MI SE PRED ALEKSEJEM NE LJUBIMO! Matora otkrila kako se ponašaju ona i Anita pred njenim detetom! (FOTO) 01:40 Vip 0
TEODORA TRAŽI POMOĆ DA SMUVA MENSURA? Zadrugarka spremna na sve, Bukiliću se ne piše dobro! 23:10 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ ŠA ULAZI U ZADRUGU?! Mensur i Matora razvezali jezike, otkrili sve detalje! (VIDEO) 21:30 Vip 0
NISAM ZNAO KO JE MILENA KAČAVENDA! Mensur otvorio dušu, pa rekao sve o susreta njega i "kume" na Crnogorskom primorju! (FOTO) 08:00 Vip 0
BESNA ZBOG MENSUROVE AFERE SA TEODOROM Milica ne može više da podnese njihovu bliskost, oglasila se i javno im poručila ovo! (VIDEO) 14:40 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0