Alo/A.J. ŠOKIRAO SVE, MUK U ZADRUZI Filip Car se javno izvinio porodici i prijateljima, pa se obratio Dalili 18:00 Vip 0
Alo/A.J. JA SAM TE NAPRAVILA, JA ĆU I DA TE UNIŠTIM Mensur zbog ove rečenice ušao u neviđeni sukob, Mina mu poručila da će biti još gora 17:20 Vip 0
Alo/J.J. ONA JE FOLIRANT MALI Karić zapenio od besa, obrušio se na Milicu: Ona mu je sve ovo napravila 11:40 Vip 0
Alo/K.G. HAOS ZA CRNIM STOLOM Mensur progovorio o pozivu sa Almom, priznao da se oseća loše, a Mini je uputio ove reči 11:21 Vip 0
Alo/K.G. NEZAPAMĆENI HAOS Milica vrišta iz sveg glasa, Mensur razbijao sve po imanju, totalni karambol 09:40 Vip 0
Alo/K.G. LOMILA PO IMANJU Milici pala roletna, urlala, lomila, bacala, Mensur nije mogao da je obuzda 09:20 Vip 0
Alo/J.J. DA NE BI SLOMIO MILICI SRCE, NISAM PRIČAO SA MINOM Mensur ubeđen da Vrbaški nešto krije, i da i dalje ima emocije prema njemu 12:00 Vip 0
Alo/K.G. ŠOKANTNO Đedović popljuvao zadrugare, a onda otkrio šta sve Aleks priča iza leđa Dejanu 11:40 Vip 0
Alo/J.J. MALA GA KORISTI Miki u neverici što je Mensur i dalje sa Milicom u vezi, Karić ne zna kako da ga osvesti 07:14 Vip 1
Alo/A.M. NEĆU DA SE NERVIRAM VIŠE Mensur počeo da primenjuje savete svoje porodice, pa od Milice tražio samo jedno 20:52 Vip 0
Alo/A.M. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Mensur plakao kao kiša dok je čitao poruku majke i brata, zamolio ih je samo jednu stvar 18:48 Vip 0
Alo/J.J. NE TRAŽIM NIŠTA DA ME PODRŽE Mensur zaratio sa zadrugarima, pa pokušao da opravda zašto ostaje sa Milicom u vezi 10:05 Vip 0
Alo/J.J. OBOJE LAŽU Sandra otkrila da ne poznaje Mensura, pa šokirala kada je rekla šta mislio o njihovom odnosu 09:45 Vip 0
Alo/J.J. NJENA MAMA JE REKLA ŠTA JE RADILA Mića totalno ponizio Milicu i Mensura, pa Veselinovićevoj sasuo sve u lice 08:25 Vip 1
Alo/J.J. KRIVO MI JE ŠTO SAM PREDSTAVLJENA KAO MONSTRUM Milica ne vidi svoje greške u vezi sa Mensurom, uputila Ardijanu jasnu poruku 08:05 Vip 0
Alo/J.J. ZA SVE POSTOJI OPRAVDANJE Mensur branio Milicu, pa okrivio njenu porodicu za njeno dopisivanje sa starijim čovekom 07:05 Vip 0
Alo/A.M. MOŽDA SU LUDI Mensur kod Milice pokušao da opravda svoju porodicu zbog teških reči, Veselinovićeva ostala bez teksta (VIDEO) 15:00 Vip 1
Alo/A.M. MENSUR POBESNEO KAO NIKADA DO SADA Milica Veselinović otkrila detalje iz svoje prošlosti od kojih je Ajdarpašić zanemeo 11:07 Vip 1
Alo/A.M. PRVO SUOČAVANJE MINE I MENSURA POSLE POZIVA Ajdarpašić progovorio o odnosu sa Milicom, a evo da li je poverovao Almi 09:52 Vip 0
Alo/A.M. OGLASILA SE BIVŠA ZADRUGARKA Nakon Mensurovog poziva koji je izazvao najveći haos u kući, Ermina je poslala jasnu poruku (FOTO) 09:09 Vip 1
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
BRNABIĆ O POČETKU PRIJAVE ZA LEGALIZACIJU: Ukoliko bude bilo potrebe, produžiće se i posle 5. februara 10:21 Vesti 22
JEDETE 1 JAJE DNEVNO? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni 08:30