Alo/N.S. TI SI GNJIDA LJUDSKA! Mensur Ajdarpašić urlao na Milicu Veselinović, zadrugari nisu mogli da ga smire 12:32 Vip 0
Alo/N.S. ŽESTOK SUKOB Mensur i Anđela nisu mogli da se zaustave, on je potkačio za ovo, umešala se i Milica 12:08 Vip 0
Alo/N.S. TENZIJE RASTU Irma otkrila da li će doći na Dejanov rođendan, Milica priznala u kakvom su odnosu ona i Mensur 10:30 Vip 0
Alo/A.J. NE ZNAM ŠTA MU SE DEŠAVA Evo zašto Milica niije devojka za Mensura: On je sušta suprotnost napolju 22:11 Vip 0
Alo/Đ.M. SPOMENULA MU BRATA Otkriveno šta je prethodilo sukobu Mensura i Filipa Cara, udario ga je nogom u glavu i to zbog ove užasne rečenice (VIDEO) 10:20 Vip 0
Alo/Đ.M. UNIŠTIĆU CEO OVAJ PROJEKAT Skandalozno obraćanje Filipa Cara produkciji, isplivao snimak, kamera zabeležila svaki detalj (VIDEO) 09:40 Vip 0
Alo/Đ.M. MENSUR KRVNIČKI UDARIO CARA NOGOM U GLAVU Stravična tuča Ajdarpašića i Filipa, isplivao jezik snimak brutalnog sukoba (VIDEO) 08:20 Vip 3
Alo/A.J. SAVETOVALI JEDAN DRUGOG Mensur i Anđelo porazgovarali o propalim vezama i burnim situacijama, pa se dotakli Rankovićevog odnosa sa Dalilom i Sandrom 18:00 Vip 0
Alo/N.S. JA VEĆU PI**U OD OVOG ČOVEKA NISAM VIDEO! Mensur nastavio da divlja imanjem nakon sukoba sa Carem 19:53 Vip 0
Alo/N.S. IPAK JE GRIZE SAVEST Milica Veselinović prišla Mensuru nakon skandala sa Filipom, on je oduvao 18:46 Vip 0
Alo/A.J. HAOS NA IMANJU Obezbeđenje hitno reagovalo zbog Mensurovog divljanja, Car ne bira reči 18:15 Vip 0
Alo/N.S. TO MAFIJANJE MOŽEŠ TVOJIMA KOD KUĆE! Žestok sukob Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića, moralo da reaguje obezbeđenje (VIDEO) 18:00 Vip 0
Alo/N.S. OVO MANGUPI NE RADE Oglasio se i Mensur Ajdarpašić, nije birao reči za Marka Osmakčića 13:24 Vip 0
Alo/N.S. OTKRIVENO GDE JE MENSUROV TELEFON Jovana Ljubisavljević otkrila je šta se dešava, pa se osvrnula na prijateljstvo Stefana i Ajdarpašića 11:10 Vip 0
Alo/N.S. BEZGREŠNA SAM! Milica Veselinović rešila da sa Mensurom stavi tačku, a evo šta je poručila bivšem dečku 09:14 Vip 0
Alo/A.M. DEFINITIVNO SMO RASKINULI Mateja otkrio zbog čega je ostavio Minu Vrbaški, pa priznao sve o unutrašnjim borbama sa samim sobom 15:28 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽAO MI JE ŠTO SAM TE SREO! Mensur doživeo pomračenje kada je saznao koga je Milica poljubila, ona urlala i psovala iz sve snage 12:50 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. DRŽAVNA SLUŽBA ZA MALOLETNIKE, ONI SU REAGOVALI Majka Milice Veselinović javno progovorila o tužbi protiv Mensura i stravičnim pretnjama koje dobija 11:50 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''NIJEDAN PRE VUČIĆA NIJE OVOLIKO DAVAO PENZIONERIMA''! Građani zahvalni zbog povećanja penzija, nikad bolje nisu živeli (VIDEO) 14:30 Vesti 6
SRBI ZABORAVILI NAJJAČI PROBIOTIK OD SVEGA 50 DINARA Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan 14:36