VODITELJKA PRODAVALA ZLATO DA BI PREŽIVELA Iskreno priznala:" Kada mi je rekao cifru, znala sam da je sve rešeno!" 06:30 Vip 0
KAKAV BLAM NAŠE POZNATE VODITELJKE! Nije znala o čemu se radi, ljudi nisu prestajali da je zadirkuju zbog ove situacije! 07:20 Vip 0
ACO PEJOVIĆ SPASIO ŽIVOT POZNATOJ VODITELJKI Dugogodišnjoj prijateljici bio je velika podrška u teškim trenucima 23:00 Vip 0
SLOBODNO JE MOŽETE ISKOPIRATI, JER NOSI NAJTRENDI NIJANSU Dragana Katić promenila boju kose, izgleda 10 godina mlađe, frizura idelna za žene u 50im 19:00
SAMO JE SAŠA POPOVIĆ ZNAO KROZ ŠTA ONA PROLAZI: "Prepodne sam išla na hemioterapije, a popodne sam snimala" 10:35 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ JE BRANIO VODITELJKAMA DA SE OBLAČE KAKO ŽELE! Dragana Katić otkrila sve: ''Izgledaš kao kvočka, idi se presvuci'' 18:39 Vip 0
''NIKADA NIJE KASNILA PLATA, ZVAO ME JE U POLA DVA UJUTRU'' Zaposleni Granda razvezali jezik o Saši Popoviću 17:07 Vip 0
VODITELJKA GRANDA UPLAKANA NA KOMEMORACIJU SAŠE POPOVIĆA Sva u crnini i u pratnji njega stigla u Sava centar (VIDEO) 09:36 Vip 0
"PREPODNE HEMIOTERAPIJE, POPODNE SNIMANJA EMISIJA" Samo je ona znala kako je bilo Saši Popoviću, otkrila bolne detalje koje je i sama osetila 16:50 Vip 0
VODITELJKA GRANDA SE GUŠI U SUZAMA Jedva progovorila o Saši Popoviću:" Do poslednjeg dana..." 16:07 Vip 0
RAZVEZALA JEZIK NAKON MNOGO GODINA! Poznata voditeljka progovorila o Saši Popoviću i otkrila pravu istinu! 07:00 Vip 0
DRAGANA KATIĆ NE VODI ''NIKAD NIJE KASNO'' Promena u večerašnjoj emisiji takmičenja će iznenaditi mnoge 21:41 Vip 0
REKAO NAM JE: "IMATE DVE NEDELJE DA SKINETE TO SA SEBE" Voditeljke progovorile o ucenama Saše Popovića: "To je bila neviđena tortura" 16:18 Vip 0
KAKAV BLAM NAŠE POZNATE VODITELJKE! Nije znala o čemu se radi, ljudi nisu prestajali da je zadirkuju zbog ove situacije! 10:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 2
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09