INFARKT SVE ČEŠĆE DOBIJAJU MLAĐE OSOBE Ovi simptomi su znak srčanih problema kod ljudi sa 40 i 50 godina 14:27
PEVAČICA U EMISIJI DOŽIVELA SRČANI UDAR Nedugo zatim se odlučila na veliku promenu: "To mi je opomena za ceo život!" 15:20 Vip 0
NE MORATE DA VEŽBATE Ove aktivnosti takođe mogu da smanje rizik od srčanog udara, jednu radimo svakog dana, a nismo ni svesni 17:02
NE DOZVOLITE DA SRCE ISPAŠTA Smanjite rizik od srčanog udara pre nego što napunite 60, kardiolog dao najbolje savete 17:30
TRI GREŠKE ZIMI POVEĆAVAJU RIZIK OD INFARKTA Kardiolog upozorava da je ovaj broj otkucaja srca alarmantan 16:01
ZAŠTITITE SRCE Hladno vreme predstavlja ogroman rizik od srčanog udara, a evo kako da ga smanjite 18:02
KARDIOLOG UPOZORIO Kako bi smanjili šansu za srčani udar pazite na ovih 10 stvari, ova grupa ljudi je posebno osetljiva 21:40
ČUVENI KARDIOLOG OTKRIVA Ovo je granica donjeg krvnog pritiska koja može da dovede do srčanog udara 11:46
PEVAČICA U EMISIJI DOŽIVELA SRČANI UDAR Osetila neopisiv bol tokom snimanja: "To mi je opomena za ceo život" 20:22 Vip 0
OVAJ MLEČNI PROIZVOD OPASAN JE ZA ŽENE Može izazvati moždani i srčani udar, evo koja doza je rizična 12:51
PRAZNICI UTIČU NA ZDAVLJE U porastu rizik od srčanih bolesti, na ovaj datum treba obratiti pažnju 13:09
NOVA PRAVILA ZA VISOK KRVNI PRITISAK Evo koje vrednosti pokazuju da ste na pragu srčanog ili moždanog udara 06:42
"VEĆINA INFARKTA I MOŽDANOG UDARA SE DEŠAVA UJUTRU, ŠTA MISLITE ZAŠTO" Poznati kardiolog zgrožen od onog šta najviše Srba pije 15:22
SA 32 GODINE JE DOŽIVELA SRČANI UDAR, A DA TOGA NIJE NI BILA SVESNA Ovo su bili znakovi upozorenja za koje bi volela da je znala ranije 21:47
PEVAČICA U EMISIJI DOŽIVELA SRČANI UDAR Osetila neopisiv bol tokom snimanja: To mi je opomena za ceo život! 06:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"NISAM KRIV", JEZIVE REČI OSUMNJIČENOG PRED SUDOM! Grbić negirao da je izrešetao cimera, pa telo bacio u Dunav 12:47 Hronika 0
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0