NISAM VEROVALA DA ĆU BITI ŽIVA Čuvena umetnica se godinama borila sa teškom bolešću, a sada je dobila veliko priznanje 19:02
DEVOJKA (24) JE PREŽIVELA PAKAO Sve je počelo od žulja na stopalu, na kraju su joj odsekli nogu! 16:30
IMALA JE MASNICE PO CELOM TELU Zvali su je savršenom ženom, ali sve se promenilo u trenutku kada je nestala 13:15
LENA NE SME DA ODVEDE DETE U VRTIĆ „Ostale mame me ne podnose, plaše se da ću im preoteti muževe!“ 15:40
ŠOKANTNA ŽIVOTNA PRIČA KOJA LIČI NA SERIJU Doktor spasio devojku, a ona mu zauzvrat napravila pakao od života! 14:00 Razonoda 0
ŽENA OSTAVILA BEBU NA AERODROMU Nije znala kako se zove, niti kada je rođena, istina izašla na površinu nakon više od 40 godina 11:45
PREPOZNAJETE LI OVU LEPOTICU? Sa 18 godina zarađivala više novca od roditelja, apsolutno je pokorila svet mode 20:36
PREPOZNAJETE LI JE? Nekada plavi devojčurak, a danas jedna od najpoznatijih pevačica na svetu i ponos njenih nastavnica 17:04
NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA JE DOČEKALA Buduća mlada dobila iznenađenje decenije, njen video je zaradio preko 5 miliona pregleda! 17:32
JEDNO TELO SA 2 ŽENE Ovako danas izgledaju slavne sijamske bliznakinje, fanove oduševile najradosnijim vestima! 08:39
NE VOLE JE Eva Mendes otkrila šta se dešava kada pošalje ćerkice na spavanje, do suza nasmejala roditelje širom sveta 14:17
,,SVETO PRAVILO" PENELOPE KRUZ Lepa glumica otkrila šta je zamalo uradila sa 20 godina i kako podiže svoju decu 20:11
IDENTIČNE ČETVORKE PUNE 18 GODINA Veća je bila šansa za dobitak na lutriji nego da one prežive, ali su uspele i danas izgledaju ovako 14:47
,,MORALA SAM DA DODIRNEM DNO" Selena Gomez je proživela pakao pre nego što je zatražila pomoć, fanovima savetuje samo jedno 17:32
MIJA JE BEBA ROĐENA BEZ MOZGA Zbog teškog stanja živela samo 21 dan, evo kako su izgledali njeni poslednji trenuci 11:54
KRISTINA JE IMALA PREKO 300 KILOGRAMA Muž je ubeđivao da ne ide na operaciju, ali ga nije poslušala i sada izgleda ovako! 13:11
SRAMNO PONAŠANJE Mladić nije hteo da pomogne trudnici u hitnoj situaciji, žestoko ga isprozivali na mrežama! 11:57
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0