ŽENSKO SRCE NAJVIŠE UBIJAJU CIGARE I ALKOHOL! Poznati kardiolog UPOZORAVA:"Žene su suviše opterećene, ne vode BRIGU O SEBI!" 12:40 Vesti 0
HOROR U ŠVEDSKOJ Lekari osakatili 33 žene, oglasila se ministarka: Ovo nije smelo da se desi 16:12 Vesti 0
ŠTA SA ŽENAMA U SRBIJI KOJE NE STEKNU PRAVO NA PENZIJU! Dobijaće najmanje 150 evra, a ovo je jedini uslov 19:15 BIZ 0
RADUJTE SE MENOPAUZI Eksperti otkrivaju 4 dobre stvari koje donosi ovo stanje, prave smo srećnice 18:30
SVE JE U GLAVI Evo zašto je muškarcima teško da izraze svoje emocije, budite strpljivi sa njima 09:50
ŠOK! NAJČEŠĆE ABORTIRAJU ŽENE KOJE NEMAJU DECU! U Srbiji sve više žena POSTAJU MAME POSLE 50. GODINE! 08:47 Vesti 0
DOKTORI SAVETUJU Žene treba da jedu hranu bogatu gvožđem tokom ovog važnog procesa, u jednoj namirnici je ima najviše 09:10
ARKANOVA BIVŠA ŽENA I CECA BILE SU JEDNA PORED DRUGE Evo šta se dešavalo u domu Ražnatovića u noći kada je ubijen 12:30 Vip 0
KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA Genetika igra važnu ulogu u ovom prirodnom procesu, mnoge žene ne znaju najvažnije stvari 15:31
LEPŠIH NEMA NA CELOM SVETU Najprivlačnije žene se rađaju u ova 4 znaka, njihova energija je kao magnet 22:02
GOJAZNOST JE OPASNIJA PO ŽENE Naučnici otkrili ogroman rizik koji nastaje zbog prekomerne kilaže, problem izazivaju ove navike 11:55
BIVŠA ŽENA BORE ČORBE JE 26 GODINA BILA MLAĐA OD NJEGA, A SADAŠNJA 28 Zbog nje je promenio život i preselio se u Ljubljanu: "Prestao sam da pijem i pušim" 09:02 Vip 0
RADO IDU SRPKINJE U VOJNIKE Marija je jedna od onih koje ponosno oblače vojničku uniformu (FOTO) 13:10 Vesti 0
ŽENE ZA DESETKU, MUŽEVI IH OBOŽAVAJU Srećni su ljudi čije supruge imaju ova 4 horoskopska znaka, vole ih neizmerno 21:30
JOJ, ŽENO ŠTO SI SMOTANA Postoji logičan razlog zašto PMS izaziva nespretnost, doktori objasnili o čemu se radi 14:15
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0