PROŽDIRALI KROFNE I SLADILI SE TORTAMA Tito je umirao, a oni popili 91 flašu viskija i pojeli 100 kila prasetine! Evo ko je sve to platio 06:00 Razonoda 0
ŠEŠELJ O OBRAČUNU ZBOG KOG SU MNOGI STRADALI Tragična sudbina naroda zbog jednog diktatorovog plana 06:00 Vesti 0
POKOJNI JOŠKA OD TITOVIH MILIONA NIJE VIDEO NI PARE! Živeo je u nemaštini jer je nasleđe završilo u pogrešnim rukama 15:23 Vesti 0
OVO JE NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE TITO IKADA DOBIO Šokiraćete se kad vidite šta je, a od cene ćete dobiti srčku! 16:00
TO MOŽE SAMO U CRNOJ GORI: Sveti Vasilije pod ustavnim udarom, Tito pod bronzanom zaštitom! 13:23 Vesti 0
NIKO NIKOGA NE MRZI KAO BIVŠI SRBI SEBE OD JUČE Moravac na Duklji prodrmao ekstremističku i antisrpsku javnost u Crnoj Gori 10:49 Vesti 0
TITU JE VEČNO ZAHVALNA! Pevačica iz žirija ''Zvezde Granda'' otkrila da joj je Josip pomogao u karijeri: ''Imala sam 12 godina...'' 18:40 Vip 0
POSLEDNJI DANI JOSIPA BROZA TITA "Ne možete ni u šali reći da sam ga ubio, 10 minuta pre toga bio je mrtav" 17:09 Vesti 0
ODRASLI BEZ OCA KOJI JE IMAO CELU ZEMLJU, ALI NE I PORODICU Skrivene suze Brozove loze: Mišo ga upoznao sa 4 godine, Žarka jedva i viđao 14:46 Razonoda 0
DOBIO 250.000 DOLARA DA GLUMI TITA! Holivudski glumac pravio golgotu ekipi na snimanju našeg kultnog filma "Sutjeska" 20:20 Vip 0
TITO ZABRANIO PESMU ZBOG KOJE SU SE LJUDI UBJALI Evo koja tužna numera je bacila region u očaj! 07:30 Vip 0
ZATO NAM SE ISTORIJA STALNO PONAVLJA Pitali mlade Srbe i Hrvate ko je bio Tito, a odgovori su zastrašujući 11:16 Razonoda 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
RASTE BROJ UBIJENIH U SIDNEJU Policija pronašla eksplozivnu napravu, JEZIVE scene krvavog pira obilaze planetu 12:31 Vesti 0
"JEDVA JE ZARAĐIVAO ZA HLEB, GDE ĆE IM DUŠA?!" Ovo je radnik koji je ubijen na stovarištu (FOTO) 12:04 Hronika 0
ŽELELI SU PO SVAKU CENU DA IZBEGNU ORLOVE "Amerikanci se plašili Srbije, navijali protiv, sve zbog Jokića" 10:04