VODITELJKA PINKA SE IZLANULA I OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU! Slučajno rekla kog je pola beba koju čekaju Ognjen Amidžić i Mina Naumović 14:20 Vip 0
NIJE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ Atraktivna plavuša koja je već u Pinkovom jatu će voditi ''Pinkove Zvezde'', Željko Mitrović doneo odluku 18:59 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u program, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 08:50 Vip 0
BIVŠI MUŽ VODITELJKE PINKA SE UKLJUČIO U PROGRAM UŽIVO Poručio joj samo jedno, nastao muk u studiju! 18:36 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u program, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 13:00 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
KADA SE OVAKVA POJAVILA U EMISIJI, SVI SU SE PREZNOJILI Voditeljka bez brushaltera, tigrasta haljina oduzima dah (FOTO) 16:00 Vip 0
DRAMA NA PINKU! Voditeljkin bivši muž se uključio u programu, ona napravila haos, javno raskrinkala tajne detalje! 20:00 Vip 0
"SA OVOM ŽENOM VIŠE NIKAD" Voditeljka Pinka otkrila sa kojom pevačicom više neće sarađivati: "Bila sam preljubazna prema njoj" 07:40 Vip 0
''OGNJEN AMIDŽIĆ JE GLAVNA ULOGA U MOM ŽIVOTU'' Voditeljka Pinka više ne krije, sve otkrila javno: ''Prvo brak, pa posao...'' 11:25 Vip 0
''VAN PINKA RADIM SVAKOG DANA'' Bojana Lazić razvezala jezik, pecnula estradu: ''Milan Milošević bi pokidao u vođenju Premijere'' 20:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERA! Voditeljka konačno progovorila o ovim detaljima: "Plakala sam tokom svakih reklama" 22:00 Vip 0
VRELA U TERETANI! Naša voditeljka se uvukla u uske helanke i pokazala atribute, muškarcima popadale vilice (FOTO) 21:00 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u program, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 11:55 Vip 0
VODITELJKA PINKA SPAKOVALA KOFERE I HITNO NAPUSTILA SRBIJU! Otkriveno gde se sada nalazi, komentari se samo nižu (FOTO) 19:00 Vip 0
"KAKVA NEKULTURA" Voditeljka Pinka van sebe, hitno se oglasila i objavila šta joj je jedan muškarac uradio! 17:20 Vip 0
"IMA UŽASNO LOŠU ENERGIJU I POSLOVNU SARADNJU" Bojana Lazić udarila na pevačicu, nakon ovoga je nikada više nije pozvala u emisiju 16:50 Vip 0
"LJUBAV NIJE DOVOLJNA, OTIŠLA SAM KADA SAM NAJVIŠE VOLELA" Voditeljka se razvela od glumca, pa ogolila dušu! 11:45 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPSKA ZEMLJA PREKIDA SVE ODNOSE SA RUSIJOM Oglasio se poznati političar, pa otkrio sve 20:04 Vesti 0
RODITELJE JE UBIO NEKOLIKO DANA RANIJE? Tek sada se saznaje šta se desilo u porodičnoj kući u Čačku gde se desio MASAKR 19:02 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30