"UNIŠTENI SU MI PLUĆA, SRCE I BUBREZI" Poznatom pevaču narušeno zdravlje, otkrio sa čim se bori 14:00 Vip 1
SEDITE MIRNO, ALI NON STOP MRDATE NOGAMA? Deluje beznačajno, ali može biti simptom opasnog poremećaja! 13:15 Razonoda 0
AKTIVNOST KOJA USREĆUJE I POBOLJŠAVA ZDRAVLJE Doktor otkriva kada je najbolje vreme za nju 22:00 Razonoda 0
PRLJAVIJE OD JAVNOG WC-A Ove predmete dodirujete non-stop, a mogu vas ozbiljno ZARAZITI! 16:10 Razonoda 0
ODLIČNE ZA MOZAK Ovih 4 navika znatno poboljšavaju memoriju, jednu možete da radite svakog dana 15:45
OVAJ ČAJ PIJE CELA SRBIJA Pomaže u ubrzavanju metabolizma i sagorevanju masti, a evo koja se količina preporučuje dnevno 10:50
MOZAK ĆE DA RADI KAO SAT Poboljšajte njegovu funkciju na 7 jednostavnih načina, uključite ih u svakodnevnu rutinu 21:33
MENOPAUZA JE POVEZANA SA SRCEM Ova grupa žena je često zdravija, a sve zahvaljujući jednom faktoru 18:00
ZABLUDA OPASNA PO ŽIVOT Kardiolozi upozoravaju normalan nalaz može da vas zavara – ovo je prava granica LDL holesterola 12:26
SRBI SE GUŠE U STRESU Mnogi nisu svesni koliko ga je lako izbeći, potrebno je samo primeniti ove navike 10:04
TAJNA DUGOG ŽIVOTA Jednostavne stvari su ključ dugovečnosti, nije samo ishrana važna, već i jedna navika 21:03
SNIŽAVA KRVNI PRITISAK Super voće koje treba da konzumirate svakog dana, eksperti preporučuju ovu količinu 10:04
LETNJE RAČUNANJE VREMENA MOŽE BITI NOĆNA MORA ZA VAŠE ZDRAVLJE Evo šta se dešava sa vašim telom i kako da izbegnete negativne posledice! 16:00 Razonoda 0
GRICKALA NOKTE, PA ZAMALO OSTALA BEZ PRSTIJU Snimak iz bolničkog kreveta ledi krv u žilama! (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26