PEVAČICA O PROSTITUCIJI NA ESTRADI Javno raskrinkala koleginice: "Unakazile su ovu profesiju" 14:00 Vip 0
TRUDNA DEVOJKA SPAVALA SA PO DVA KLIJENATA, PA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI Pola sata 100 evra, a „trojka“ 150 evra! 08:59 Hronika 0
STIGLA DOJAVA DA U ZGRADI U CENTRU GRADA "KIPI" PROSTITUCIJA, A KLIJENTELA PARADIRA Nemile scene u stanu stjuardese u Branimirovoj ulici 09:49 Vesti 1
GASTARBAJTER PLATIO PROSTITUTKI 10 EVRA, A PRETI MU KAZNA DO 1.000 EVRA! Uhvaćeni u zanosu na parkingu! 12:30 Hronika 0
"POLUGOLE PRIČAJU SA MINISTRIMA U 6 UJUTRU, PRODAJU TELO ZA NOVAC" Voditeljka žestoko udarila na koleginice: "Uvaljuju se na televizije" 12:40 Vip 0
"PRVO SAM IH IMALA DVOJICU U DANU, A ONDA OSMORICU..." Jovana Jeremić šokirala priznanjem o prostituciji! 16:20 Vip 0
"PRVO SAM IH IMALA DVOJICU U DANU, A ONDA OSMORICU..." Jovana Jeremić šokirala rečima o prostituciji! 13:40 Vip 0
"U PROSTITUCIJU SAM ZAGAZILA SA 16 GODINA" Šokantno priznanje naše pevačice, otkrila detalje mračne prošlosti! 11:00 Vip 0
NA TAJLAND OTIŠAO KAO INSTRUKTOR FITNESA PA UHAPŠEN Palo je i troje Tajlanđana, od kojih je jedna žena i koji su učestvovali u snimanju filmova za odrasle 12:56 Hronika 0
I PROFESORKA UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE Pored osumnjičene privedene su i tri žene kao i muškarac za koga se sumnja da je MAKRO 12:05 Hronika 0
U KOMŠILUKU ZATEKLI MLADU PROSTITUKU NA DELU, PROTERALI JE IZ ZEMLJE Evo kako je dogovarala posao 14:53 Vesti 0
"PRVO SAM IH IMALA DVOJICU U DANU, A ONDA OSMORICU..." Jovana Jeremić raskrinkala ženu koja se bavi prostitucijom: "Zlostavljanje i mučenje tih jadnica..." 09:00 Vip 3
SKLAPALE UGOVOR O POVERLJIVOSTI A POTOM SE BAVILE PROSTITUCIJOM Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog koji je ne mrežama reklamirao najstariji zanat 15:08 Hronika 0
"MOGLA JE DA ME POJEDE NOĆ..." Jovana Jeremić o moćniku koji je pokušao da je uvuče u prostituciju 22:11 Vip 0
ŠOKANTNA ODBRANA OPTUŽENOG ZA PODVOĐENJE "Nisam podvodio ćerkinu drugaricu, ja sam sa njom u ljubavnoj vezi" 14:44 Hronika 0
ZAVEO DRUGARICU SVOJE ĆERKE PA JE PRIMORAO NA PROSTITUCIJU Sa zetom i sestrićem eksplatisao devojku 10:16 Hronika 1
UŽIVO U PROGRAMU PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM Skandalozna izjava rijaliti učesnice, javno otkrila detalje 12:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0