Srpski telegraf/Alo/Đ.M. SPORTISTI SU MI TRAŽILI ANU KORAĆ I MAJU! Poznati makro nakon izlaska iz zatvora obelodanio sve tajne prostitucije u Srbiji i otkrio nove šokantne detalje! 10:10 Vip 0
E. Sadiku BOLESNI MAKROI IZ BEOGRADA ISKORIŠĆAVALI MALOLETNICU Terali je na polne radnje da ne bi gladovala! 22:13 Hronika 0
Alo/E.N. POLICIJA UPALA U STAN I POBACALA IH NA POD Pogledajte snimak hapšenja osumnjičenih za trgovinu ljudima (VIDEO) 11:12 Hronika 0
Blic/Alo/D.S. ŠOK RASKRINKAVANJE, DALILIN BIVŠI IZNEO NOVE DETALJE: Trošila 1.000 maraka dnevno na drogu i bavila se najstarijim zanatom! 15:26 Vip 0
najžena.rs NAŠAO SE NA SPISKU GOSTIJU LANCA PROSTITUCIJE: Buran život De Nira, doneo mu je šestoro dece sa tri žene 11:15
Objektiv/Alo/E.N. RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE Makroi držali Srpkinje kao robinje, u javnoj kući pronađen bankomat 08:16 Hronika 0
Alo/Đ.M. IZVADIO JE PARE I STAVIO MI... Poznata pevačica otvorila dušu i progovorila o prostituciji! 20:55 Vip 1
Alo/Đ.M. NAPLAĆUJE ODNOSE 500 EVRA! Poznata folkerka podvodi muškarce na ovu egzotičnu lokaciju, prostitucija cveta, a upleten je i on! 07:52 Vip 2
Alo.rs/V.Đ. KR*SNULA BIH SE ZA 100.000 EVRA Zadrugarka šokirala izjavom: Muškarci su mi i do sada često nudili novac za s*ks, ali sam ja to odbijala 07:43 Vip 0
BOJANA PAUNOVIĆ KAŽEŠ MASAŽA, A MISLIŠ NA SE*S Nije onako kako se čini: Mnogi oglasi su paravan za prostituciju, cena po dogovoru 07:00 Vesti 0
Pink/Alo/D.S. PEVAČICA IZ HRVATSKE IZNAJMLJUJE SRPSKE MUŠKE PROSTITUTKE U ponudi su i dva bivša rijaliti igrača, a evo kako im se diže cena i šta sve nude! 20:44 Vip 0
Objektiv/Alo/E.N. ISPOVEST OCA TRANSVESTITA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV: Srećko se plašio Darka, tukao ga je i terao na prostituciju! 11:10 Hronika 0
Alo/Đ.M. VODITELJ UZIMA I PO 1.000 EVRA ZA NOĆ Cveta elitna muška prostitucija u Srbiji, upleten i ovaj rijaliti učesnik poznat široj javnosti! 20:03 Vip 2
Alo/ Blic/ M. G. MUŠKARAC PRONAĐEN U LOKVI KRVI Bavio se prostitucijom u Beogradu, umro u kući partnera 22:58 Hronika 0
Pink/Alo/Đ.M. ZNAM JA ŠTA ONA RADI U DUBAIJU! Starleta žestoko urnisala Ivu Grgurić, Anđela otkrila sve tajne o njoj i preskupim poklonima koje dobija! 20:02 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NOVI SKANDALOZNI DETALJI! Objavljen spisak svih koji su u upleteni u elitnu prostituciju, spominje se supruga pevača i ova poznata zadrugarka koju svi znate!? 09:23 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ŠOK! Supruga našeg poznatog pevača je glavni makro u Srbiji, upleteni biznismeni i sportisti, a meta su joj ove devojke sa estrade! 08:30 Vip 1
Tanjug/Alo SLOVENAC PUŠTEN IZ PRITVORA ZA 800.000 EVRA Osumnjičen da je organizovao prostituciju za 150.000 klijenata 22:30 Vesti 0
Blic/Alo.rs/D. I. STID ME JE, PROLAZIM TORTURU Milica Dabović otkriva zbog čega napade više i ne prijavljuje! 13:02 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26