KROFNE VAM UPIJU PREVIŠE ULJA? U testo uvek stavite kašiku 1 sastojka i biće lepše i mekše nego ikad 10:38
KROFNE VOLE I STARI I MLADI Ove su najmekše na svetu, recept je iz bakine sveske i s njim nema greške! 12:25
KROFNE SA SOJINIM MLEKOM PUNJENE ČOKOLADOM Bolje od svih koje ste jeli, osvajaju na prvi zalogaj 15:02
Slobodankan Ćorić BAKIN TAJNI RECEPT Evo zbog čega joj uštipci uvek ispadnu mekani, a ne upiju ni kap ulja 11:04 Razonoda 0
S. T. OGLASILO SE I MINISTARSTVO ZDRAVLJA Evo šta su rekli o ocu devojčice koja je za njegovo izlečenje prodavala krofne 15:42 Vesti 0
M. Lovas CELU SRBIJU DOTAKLA JE SUDBINA MALOG DEČAKA "Čuli ste za Božu"?! Evo gde je danas i da li je ostvario svoje snove! 19:59 Vesti 0
alo.rs NIŠTA BEZ RAKIJE Iskusne domaćice znaju kako da krofne ne upiju ulje, a da budu mekše i vazdušastije 08:34 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NEĆE UPITI NI KAP ULJA Najjednostavniji i najbolji recept za domaće krofne, koje i sutradan ostaju meke i sveže 11:02 Žena 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26