RADNO VREME PRODAVNICA ZA 11. NOVEMBAR Evo kako danas radi Lidl, a kako marketi ostalih većih lanaca 08:24 Vesti 0
RADNO VREME ZA PRAZNIK Na Dan primirja izmenjeno radno vreme prodajnih objekata, nedeljni red vožnje javnog prevoza 15:20
U ovoj zelji firme nude radnu nedelju od 4 dana, a jedan potez radnika neće razumeti pola Balkana! 19:00 BIZ 0
OVIM ĆE PREUZETI SVE RADNIKE KOJE ŽELE Veliki eksperiment počeo u Nemačkoj, uključili i velike kompanije 20:32 BIZ 0
PITANJE KOJE JE UZDMALO SRPSKI LINKEDIN: Zašto kandidat koji pita za radno vreme u 99% slučajeva ne dobije posao? 20:44 BIZ 0
SAMI ODREĐUJU RADNO VREME, A PLATA DO 1.00O EVRA: U Srbiji na njihove usluge čekaju i po mesec dana 17:00 BIZ 0
OVA GRUPA LJUDI IMA PRAVO NA SKRAĆENO RADNO VREME! Evo kako se ono određuje: I radni staž se drugačije RAČUNA! 17:11 Vesti 0
BIĆE PROBLEM AKO NISTE OBAVILI KUPOVINU NA VREME! Otkriveni prodajni objekti koji će DEŽURATI tokom Vaskrsa! 09:05 Vesti 0
RADNO VREME MARKETA, PIJACA, POŠTI ZA PRAZNIKE! Sve što imate da obavite završite do OVOG DATUMA! 15:27 Vesti 0
RADNO VREME ZA PRVOMAJSKE I USKRŠNJE PRAZNIKE Evo kako će raditi tržni centri, prodavnice, pošte, pijace... 14:50 Vesti 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
RASTE BROJ UBIJENIH U SIDNEJU Policija pronašla eksplozivnu napravu, JEZIVE scene krvavog pira obilaze planetu 12:31 Vesti 0
"JEDVA JE ZARAĐIVAO ZA HLEB, GDE ĆE IM DUŠA?!" Ovo je radnik koji je ubijen na stovarištu (FOTO) 12:04 Hronika 0
ŽELELI SU PO SVAKU CENU DA IZBEGNU ORLOVE "Amerikanci se plašili Srbije, navijali protiv, sve zbog Jokića" 10:04